Moldovā izglābj dzīvu apraktu sirmgalvi
Policisti izglābj dzīvu apraktu sirmgalvi (ekrānuzņēmums no video)
Pasaulē
2024. gada 21. maijs, 12:22

Moldovā izglābj dzīvu apraktu sirmgalvi

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Moldovas policija publicējusi videoierakstu, kurā parādīta kāda sirmgalvja glābšanas operācija. Viņš bija aprakts dzīvs, un bez glābēju ierašanās viņam draudēja droša nāve.

Moldovas laikraksts “SP” vēstīja, ka policija aizturējusi kādu 18 gadus vecu jaunieti sakarā ar aizdomām par 74 gadus vecas sievietes slepkavību un 62 gadus veca vīrieša slepkavības mēģinājumu. Tiek uzskatīts, ka 11. maijā Ustjes ciemā kopīgas iedzeršanas laikā pēc strīda jaunietis ar nazi iedūra kaklā vīrietim, kuru aizvilka līdz pagrabam aiz dārza, kur viņu ieslēdza, uzbēra uz durvīm smiltis un atstāja nomirt, bet pēc tam izrēķinājās ar sievieti.

Vīrietis par savas dzīvības izglābšanu var pateikties nejaušībai. 13. maijā vietējā policija saņēma ziņu no kāda cilvēka, kurš ziņoja, ka atradis mirušu savu 74 gadus veco radinieci. Tiesu medicīnas eksperti notikuma vietā konstatēja, ka sieviete mirusi no vairākiem naža dūrieniem, visticamāk, iepriekšējā naktī. Tajā pašā dienā noskaidroja aizdomās turamo, kurš izrādījās tā paša ciema iedzīvotājs, kuru atrada savās mājās smagā dzērumā. Kratīšanas laikā izmeklētāji izdzirdēja kliedzienus no netālā lauka. Kad izdevās atrakt ieeju pagrabā, tajā atrada sadurtu vīrieti, kurš pastāstīja par nozieguma apstākļiem. Aizdomās turētais jaunietis arestēts.

Tēmas