foto: REUTERS/SCANPIX
“Bejonse Viļņā!” Kā lietuvieši 1. aprīlī piemānīja 12 000 cilvēkus, tostarp arī latviešus
Nez ko par šādu joku domātu pati ASV superzvaigzne?
Pasaulē
2024. gada 2. aprīlis, 16:08

“Bejonse Viļņā!” Kā lietuvieši 1. aprīlī piemānīja 12 000 cilvēkus, tostarp arī latviešus

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Pašmāju veiksmīgāko 1. aprīļa joku visticamāk izdevās īstenot biedrībai “Pilsēta cilvēkiem”, kuras viltus ierosinājums Brīvības pieminekļa pakājē izveidot autostāvvietas sadusmoja ne vienu vien. Tomēr lietuviešu “Zumbas” dejotāju viltību, šķiet, nepārspējs neviens.

Aizvadītajā dienā sociālajā vietnē “Facebook” parādījās visnotaļ grandiozs pasākums – ASV superzvaigznes, dziedātājas Bejonse Noulzas koncerts arēnā “Žalgiris”, Kauņā.

Šīs publikācijas tapšanas brīdī savu interesi par pasākumu portālā ir izrādījuši vairāk nekā 11 tūkstoši cilvēku.

foto: Ekrānuzņēmums no "X".
Šobrīd interesentu pulks ir vēl lielāks - virs 12 000 cilvēku.

Īsi pirms šī apjomīgā skaita sasniegšanas – pasākuma “organizators” “Loud and Fit”– kāda lietuviešu “Zumbas” treniņu grupa – nāca klajā ar paskaidrojošo ierakstu, ka šis bija domāts, kā 1. aprīļa joks, kurš pamatīgi izgājis no rāmjiem.

Aplūkojot ieinteresēto cilvēku pulku, redzams, ka piemānīti tika arī daudzi latvieši, kas zin, varbūt arī tie, kas vēl ne līdz galam bija atguvušies no pretrunīgi vērtētā “Pilsēta cilvēkiem” joka.

Jāatzīst, ka, lai arī Bejonses koncerts izpaliks, “Zumbas” entuziastēm tomēr ir izdevies organizēt vienu kārtīgu izjokošanu.

Beigās “Loud and Fit” piebilst, ka visi, kas pieteikušies neīstajam koncertam, laipni gaidīti uz šīs dejotāju grupas nākamo organizēto deju pasākumu.