foto: Getty Images via AFP
Smalkjūtīgais Tramps vēlas Teilores Sviftas atbalstu prezidenta vēlēšanās ar vienkāršu argumentu: "Neesi nelojāla vīrietim, kurš tev nopelnīja tik daudz naudas!"
Vai Svifta savam mīļotajam čukstēs ausī apsveikumu vai līdzjūtību, noskaidrosies jau šonakt
Pasaulē
2024. gada 12. februāris, 01:28

Smalkjūtīgais Tramps vēlas Teilores Sviftas atbalstu prezidenta vēlēšanās ar vienkāršu argumentu: "Neesi nelojāla vīrietim, kurš tev nopelnīja tik daudz naudas!"

Jauns.lv

Bijušais ASV prezidents Donalds Tramps, kuram pieticība vai smalkjūtība nekad nav bijusi daudzo trūkumu skaitā, īsi pirms galvenā ASV sporta notikuma — amerikāņu futbola sezonas noslēguma “Super Bowl” spēles — aicināja pašlaik slavenāko dziedātāju Teilori Sviftu gaidāmajās ASV prezidenta vēlēšanās atbalstīt viņu, nevis pašreizējo prezidentu Džo Baidenu. Kādēļ aicina tieši šobrīd? Tādēļ, ka “Super Bowl” šonakt spēlēs viņas jaunā aizraušanās, viens no Kanzassitijas “Chiefs” līderiem Treviss Kelsī.

Pašreizējie titula īpašnieki “Chiefs” Lasvegasā spēlēs pret Sanfrancisko “49ers”. Uzvaras gadījumā “virsaišiem” būs trešais kauss pēdējās piecās sezonās.

Lieki teikt, ka Sviftas milzīgā popularitāte nevarēja paiet garām Trampa uzmanībai, un viņš pacentās iemest makšķeri arī šajos ūdeņos, tiesa, sev raksturīgā lielummānijas stilā.

“Es parakstīju un biju atbildīgs par Mūzikas modernizācijas likumu, kas paredzēts Teilorei Sviftai un visiem citiem mūzikas māksliniekiem. Džo Baidens Teilores labā neizdarīja neko un nekad neizdarīs. Nekādā ziņā viņa nedrīkst atbalstīt krāpnieku Džo Baidenu, vissliktāko un viskorumpētāko prezidentu mūsu valsts vēsturē, un būt nelojāla vīrietim, kurš viņai nopelnīja tik daudz naudas. Turklāt man patīk viņas čalis Treviss, pat ja viņš varētu būt liberālis un laikam mani nevar ciest!” Tramps ierakstīja savā “Truth Social” kontā.

Trampam jau bija saķeršanās ar Sviftu 2020. gada prezidenta vēlēšanās, kurās viņa atbalstīja Džo Baidenu, turklāt paudusi nožēlu, ka neiesaistījās 2016. gada vēlēšanu kampaņā, tādējādi ļaujot Trampam uzvarēt.

Savā 2020. gada dokumentālajā filmā "Miss Americana" viņa kritizēja Tenesī štata republikāņu senatoru Māršu Blekbērnu, viņu nosaucot par "Trampu ar parūku". Uz to Tramps noreaģēja, ka tagad viņam Sviftas mūzika patīk "par apmēram 25 procentiem mazāk".