Dzērājšoferu automašīnu konfiskācija Latvijā ir tikai pirmais solis nekrietnās akcijās pret Krieviju, biedē staļinists
Starikovs atmasko Baltijas valstu nekrietnos plānus pret "miermīlīgo" Krieviju (ekrānuzņēmums no "X")
Pasaulē
2023. gada 30. oktobris, 22:21

Dzērājšoferu automašīnu konfiskācija Latvijā ir tikai pirmais solis nekrietnās akcijās pret Krieviju, biedē staļinists

Jauns.lv

Krievu rakstnieks un kvēlais staļinists Nikolajs Starikovs aicina pievērst īpašu uzmanību Latvijā ieviesajai dzērājšoferu automašīnu konfiskācijai — aiz tās slēpjas briesmīgi plāni pret Krieviju.

“Pirms dažiem mēnešiem Latvijā dzērušiem alkoholiķiem konfiscēja automašīnas un tās, dabiski, atdeva Ukrainai. Tas nozīmē, ka pēc būtības tagad var teikt, ka Latvijā krievi ir pielīdzināti alkoholiķiem,” žēlojas Starikovs, un tūlīt pāriet uzbrukumā. “Par to varētu pasmieties, taču atcerēsimies, ka no Pētera Lielā uzjautrinošās armijas izauga Krievijas impērijas armija, kas pēc tam visu Eiropu nolika pie vietas. Tieši tāpat arī šeit, šo uzjautrinošu, sīkumaino likumu pieņemšana ir poligons, lai izmēģinātu Krievijas īpašuma konfiskāciju."

Baltijas valstis ir nekrietnu plānu perētājs, viņš brīdina, taču dara to pēc savu saimnieku pasūtījums.

"Ņemiet vērā, ka par to runā arī tādas Baltijas uzjautrinošās valstiņas pārstāve [Igaunijas premjerministre] Kaja Kallasa. Caur viņiem tiek iesmērētas šādas idejas, lai pēc tam lielie Eiropas un globālie spēlētāji teiktu: “Mēs taču negribējām, mēs par likumu un kārtību”, bet tieši tāpat kā Padomju Savienībā cenas paaugstināja pēc darbaļaužu lūguma, tāpat arī šeit — konfiskācijai ir jābūt pēc Latvijas, Igaunijas, Lietuvas vai kāda cita parlamenta lūguma.”

Viņš biedēja, ka ar dažām konfiscētajām automašīnām patiesībā tiek zondēts sabiedriskais viedoklis pasaulē, gluži kā ar ierosināto aizliegumu Krievijai kuģot Baltijas jūrā. “It kā muļķība, taču no tādām muļķībām sākas pasaules kari. Tādēļ uzmanīgi sekosim, ko saka šīs uzjautrinošās Baltijas valstis un apzināsimies, ka tajās noslīpē kaut kādas tehnoloģijas, un tas, kas Baltijas politiķiem ir uz mēles, rīt var parādīties Eiropas Savienības un ASV likumdošanas aktos.”