VIDEO: Izraēlas deputāts šokē "Russia Today": kad uzvarēsim šajā karā, mēs palīdzēsim uzvarēt Ukrainai
Amirs Veitmans draud Krievijai ar sekām (ekrānuzņēmums no video)
Pasaulē
2023. gada 20. oktobris, 23:15

VIDEO: Izraēlas deputāts šokē "Russia Today": kad uzvarēsim šajā karā, mēs palīdzēsim uzvarēt Ukrainai

Jauns.lv

Nepatīkamu pārsteigumu piedzīvoja Krievijas propagandas kanāls “Russia Today”, kad intervētais Izraēlas politiķis apsūdzēja Krieviju palestīniešu “nacistu” piekoptā genocīda tiešā atbalstīšanā un solīja atriebties, veicinot Ukrainas uzvaru.

Izraēlas valdošās partijas “Likud” deputāts Amirs Veitmans manāmi šokēja “Russia Today” intervētāju, apgalvojot, ka Krievija samaksās dārgu cenu par palestīniešu teroristu atbalstīšanu.

“Mēs pabeigsim šo karu, mēs uzvarēsim, jo esam stiprāki. Pēc tam Krievija samaksās, ticiet vai nē, Krievija samaksās.”

“Krievija samaksās?!?” neslēpa pārsteigumu intervētājs.

“Krievija atbalsta Izraēlas ienaidniekus! Krievija atbalsta nacistus, kuri grib pret mums sarīkot genocīdu! Un Krievija samaksās,” paziņoja Veitmans. “Klausieties ļoti uzmanīgi, mēs piebeigsim šos nacistus. Mēs uzvarēsim šajā karā, tas prasīs laiku, bet mēs uzvarēsim šajā karā. Pēc tam — mēs neaizmirstam, ko jūs darāt — mēs atnāksim un panāksim Ukrainas uzvaru. Mēs panāksim, ka jūs samaksājat par pastrādāto."

Kad intervētājs mēģināja radīt vēsi neitrāla cilvēka iespaidu, Veitmans uzsprāga: “Manus cilvēkus slaktē, manus cilvēkus nogalina jūsu pakalpiņi, un jūs samaksāsiet. Vai tas ir skaidrs?”

“Es patiesībā nedomāju, ka ir skaidrs,” intervētājs joprojām izlikās par nezinīti.

“Jums vajadzētu būt skaidram, jo jums jāsaprot, ka rīcībai ir sekas. Kad cilvēki atbalsta ebreju slepkavošanu, viņi par to samaksā. Tas ir tiesa Gazā, tas ir tiesa visur citur. Laiks, kad ebreji nespēja sevi aizstāvēt, ir pagājuši.”