Pasaulē
2023. gada 18. oktobris, 13:56

VIDEO: Vācijas kanclers spiests gulēt uz zemes Telavivas lidostā

Jauns.lv

Visnotaļ nepatīkamus mirkļus nācies piedzīvot Vācijas kancleram Olafam Šolcam, kurš ar visu delegāciju bija spiests gulēt uz zemes pie lidmašīnas Telavivas Ben Guriona lidostā sakarā ar palestīniešu teroristu raķešuzbrukumu.

Vācijas kanclers bija ieradies Izraēlā, lai to atbalstītu karā pret palestīniešu teroristu organizāciju “Hamas”. Viņam dodoties prom, palestīniešu teroristi raidīja raķetes uz Ben Guriona lidostu. Uzbrukuma brīdī kanclers ar delegāciju jau bija iesēdies valdības lidmašīnā, taču trauksmes dēļ visiem nācās steigšus izkāpt un mesties uz zemes.

Izraēlas pretgaisa aizsardzības sistēmas “Dzelzs kupols” zenītraķetes notriekušas teroristu raidītās raķetes, un to sprādzienus kanclers pat esot pamanījis.

Drošībnieki pārbaudīja lidmašīnu, lai novērstu jebkādas riska situācijas, pēc tam delegācija varēja iekāpt un lidmašīna veiksmīga izlidoja.

Palestīniešu kaujinieki no Gazas joslas uzbrūk Izraēlai

Sestdienas rītausmā palestīniešu kaujinieki no Gazas joslas uz Izraēlu izšāva desmitiem raķešu, nogalinot vienu cilvēku un 15 ievainojot. Reaģējot uz ...

gallery icon