Pasaulē
2023. gada 27. jūlijs, 11:50

VIDEO: ASV valdībā spraigas diskusijas par avarējušu NLO un mistiskiem līķiem

Jauns.lv

Bijusī izlūkdienesta amatpersona Deivids Grušs informējis, ka ASV valdība īstenoja vairākus desmitus gadu ilgu programmu, kuras ietvaros tika vākti un mēģināts veikt reverso inženieriju par avarējušiem NLO. Viņš nācis klajā ar paziņojumu par avarējušiem NLO un tajos esošiem "ne cilvēku" bioloģiskiem ķermeņiem.

Deivids Grušs stāsta, ka viņam ir zināmi "vairāki kolēģi", kas fiziski cietuši no NLO darbības un no ASV federālās valdības darbiniekiem. Lūgts sniegt sīkāku informāciju, Grušs saka, ka "nevar iedziļināties sīkumos".

Uz jautājumu, vai no avarējušajiem kuģiem ir atrasti pilotu līķi, Grušs atbild: "Kā es jau esmu publiski paziņojis savā NewsNation [intervijā], dažos no šiem gadījumiem tika atrasti bioloģiskie līķi."

Vai tie bija cilvēku vai necilvēku bioloģiskie ķermeņi, viņam jautā. Grušs atbild: " Tie nebija cilvēku līķi. Tā novērtēja cilvēki, kuriem ir tiešas zināšanas par šo programmu."

Grušs, kurš līdz 2023. gadam vadīja neizskaidrojamu anomālu parādību (UAP) analīzi ASV Aizsardzības ministrijas aģentūrā, apgalvoja, ka viņam tika liegta piekļuve slepenām valdības NLO programmām, un sacīja, ka viņa apgalvojumu dēļ ir saskāries ar "ļoti brutālu" atriebību.

Viņš apgalvoja, ka viņam ir informācija par "cilvēkiem, kuri ir cietuši vai ievainoti", valdībai cenšoties noslēpt NLO informāciju.

Grušs likumdevējiem sacīja, ka pats nekad nav redzējis citplanētiešu ķermeni, kā arī iespējamo citplanētiešu kuģi - viņš apgalvo, ka viņa apgalvojumu pamatā ir plašas intervijas ar augsta līmeņa izlūkdienestu amatpersonām. Skeptiķi ir norādījuši, ka apsūdzības, ka valdība slēpj informāciju par NLO, nav nekas jauns.

Pentagons ir noliedzis Gruša apgalvojumus. Aizsardzības ministrijas pārstāvis paziņojumā norādīja, ka izmeklētāji nav atklājuši nekādu pārbaudāmu informāciju, kas pamatotu apgalvojumus, ka jebkādas programmas, kas saistītas ar citplanētiešu materiālu glabāšanu vai apgrieztās inženierijas izmantošanu, ir pastāvējušas agrāk vai pastāv pašlaik.