Latvijas Televīzijā par "ekspertu" dēvētais krievu konspirologs stāsta, kādēļ Putins nelidos uz DĀR; neiztur pat rūdīti propagandisti
"Eksperts" Sergejs Markovs izbauda savu kārtējo slavas mirkli (ekrānuzņēmums)
Pasaulē
2023. gada 20. jūlijs, 15:14

Latvijas Televīzijā par "ekspertu" dēvētais krievu konspirologs stāsta, kādēļ Putins nelidos uz DĀR; neiztur pat rūdīti propagandisti

Jauns.lv

Odiozais Kremļa politologs Sergejs Markovs, kura "eksperta viedokli" pavisam nesen notikušā Jevgēņija Prigožina "Vagner" algotņu dumpja laikā uzklausīja Latvijas Televīzija, ir kārtējo reizi izcēlies ar konspiroloģiskām teorijām, liekot par viņu pavīpsnāt pat rūdītiem propagandas raidījumu vadītājiem.

66 gadus vecais bijušais Krievijas Valsts domes deputāts un "Politisko pētījumu institūta" dibinātājs Sergejs Markovs nav vienkārši aktīvs Krievijas agresijas propagandists — viņa izteikumi daudzreiz radījuši iespaidu, ka viņš dzīvo ar folijas cepurīti galvā kaut kādā paralēlā kosmosā un būtu pelnījis psihiatru ievērību.

Šoreiz viņam ir sava teorija par to, kādēļ Krievijas prezidents Vladimirs Putins nolēma nebraukt uz BRICS sanāksmi Dienvidkāfrikā — izrādās, amerikāņu un britu specdienesti grasījās notriekt viņa lidmašīnu, to viņš zina droši.

Propagandiste Olga Skabejeva iesmej un pārtrauc Markova vārdu plūdus: "Tā bija konspiroloģiska versija. Reklāma!". "Tā ir tīrā patiesība," neliekas mierā Markovs.

Sergeja Markova parādīšanās Latvijas Televīzijā vēl nesen izraisīja sašutumu, viņa "Telegram" kanālu "Logika Markova" (Markova loģika) ir vērts palasīt, tur var atrast neskaitāmas paralēlās realitātes pērles.

Sergeja Markova "atklāsmes": Putina lidmašīnu plānoja notriekt
Sergeja Markova "atklāsmes": zvērības Bučā ukraiņi izdomāja, lai sāktu krievu genocīdu
Sergeja Markova "atklāsmes": kā ar Baltijas valstu palīdzību Ukraina spīdzinātu Putina "ģimenes draudzeni" Sobčaku, lai gūtu vērtīgu informāciju atentātam pret Putinu
Sergeja Markova "atklāsmes": kādēļ rašistus nedrīkst salīdzināt ar nacistiem
Sergeja Markova "atklāsmes": jebkurš normāls cilvēks Baltijā kļūst par Putina pielūdzēju.
Sergeja Markova "atklāsmes": Ukrainai būs jāmaksā Krievijai par labības tranzītu caur Krievijas ostu Mariupolē
Sergeja Markova "atklāsmes": Odesa ir Ukrainas okupēta krievu pilsēta
Sergeja Markova "atklāsmes": Odesa ir Ukrainas okupēta krievu pilsēta
Sergeja Markova "atklāsmes": Ukrainas dēļ tika nopostīta Mariupole, Bahmuta.