Krievu aktieris noķengā "rusofobi" Vaikuli
Aleksandrs Pašutins apkaro "rusofobiju" (ekrānuzņēmums)
Pasaulē
2023. gada 22. maijs, 21:24

Krievu aktieris noķengā "rusofobi" Vaikuli

Jauns.lv

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule ir "pilnīga idiote, analfabēte, kas absolūti nezina vēsturi", tā ar savu kultūras līmeni padalījās krievu aktieris Aleksandrs Pašutins intervijā "Argumenti i fakti".

Gāžas okupeklis Pārdaugavā

Šodien pēcpusdienā Pārdaugavā, Uzvaras parkā, nogāzts Latvijā un Baltijā lielākais padomju laika piemineklis, demontējot tā kompleksa pēdējo elementu - 79 ...

gallery icon

Viņš pats, būdams "kara bērns", vispār nespējot klausīties, ko "gvelž Vaikule". "Viņa ir pilnīga idiote, analfabēte, kas absolūti nezina vēsturi. Varbūt viņai balsī ir viena oktāva, bet vairāk viņai nekā nav, jo īpaši prāta," par Vaikules "rusofobiju" izteicās īstenais patriots, kurš Novorossijskā piedalās Krievijas Patriotiskā kino atklātajā festivālā "Mazā zeme".

"Šī muļķes teikto par padomju karavīra pieminekli es pat negribu komentēt. Teikšu tikai vienu: ja Padomju Savienība neuzvarētu fašistus, viņas nemaz nebūtu šajā pasaulē."

Vaikules atbalsts Uzvaras pieminekļa nojaukšanai sacēla īstu vētru kaimiņvalsts visaugstākajās aprindās. Krievijas Ārlietu ministrijas pārstāve Marija Zaharova savā ierasti diplomātiskajā stilā Vaikulei piedēvēja "jaunu neadekvāta rekordu", bet Krievijas Izmeklēšanas komitejas vadītājam Aleksandram Bastrikinam — tam pašam, kurš pērn nesaskatīja nekādas nozieguma pazīmes propagandista Antona Krasovska aicinājumos dedzināt un slīcināt ukraiņu bērnus — pārbaudīt Vaikules izteikumus, vai tie nav sodāmi kā nacisma reabilitācija.

Ar unikālu koncertu Rīgā uzstājusies Laima Vaikule

Ar unikālu koncertu uzstājās Laima Vaikule, sniedzot muzikālu baudījumu un izsmalcinātu šovu. Savā oficiālajā Instagram kontā pati māksliniece raksta - ...

gallery icon

Laimas Vaikules bildes "Instagram"

Laima Vaikule fotogrāfijās "Instagram".

gallery icon