foto: ZUMAPRESS.com
Melburnā plosās maniaks? Daudzas sievietes saņem vēstules ar nepatīkamu saturu
Melburnas policija
Pasaulē
2023. gada 17. maijs, 11:32

Melburnā plosās maniaks? Daudzas sievietes saņem vēstules ar nepatīkamu saturu

Jauns.lv

Austrālijas policija izmeklē neparastu sērgu Melburnā, kur vismaz 65 sievietes saņēmušas vēstules, kurās atrodas ar roku rakstītas zīmītes un lietoti prezervatīvi. Pirmā sieviete par saņemto sūtījumu ziņoja policijai 20. martā, bet pēdējā — 15. maijā, turklāt lielākā daļa saņēmušas pat vairākas vēstules.

Tiesībsargi uzskata, ka konkrētās sievietes ir speciāli izraudzīts mērķis un savstarpēji saistītas. Plašsaziņas līdzekļos ziņots, ka visas adresātes 1999. gadā apmeklējušas Kilbredas koledžas meiteņu privātskolu Melburnā.

Laikraksts “Herald Sun” norāda uz cietušo versiju, ka viņu adreses ir atrastas vecajā skolas gadagrāmatā. Viena no cietušajām sievietēm aprakstījusi savu šoku par šādas vēstules saņemšanu un vairs nespēj normāli gulēt.

Kilbredas koledža ir neatkarīga katoļu meiteņu skola, kas dibināta 1904. gadā. Koledžas vadītāja Nikola Mangelsdorfa sacīja laikrakstam “Herald Sun”, ka ir informēta par notikušo un palīdz policijas izmeklēšanā, taču neuzskata, ka ļaunprātis būtu izmantojis skolas datu noplūdi.