Putins mīl Ukrainu, pavēsta Tramps
foto: REUTERS/SCANPIX
Donalds Tramps.
Pasaulē

Putins mīl Ukrainu, pavēsta Tramps

Jauns.lv

Putins "mīl Ukrainu" un uzskata to par daļu no Krievijas. Savukārt Ķīnas līderis Sji Dzjiņpiņs un Ziemeļkorejas diktators Kims Čenuns politiskā ir ļoti gudri cilvēki. Ar šādiem paziņojumiem intervijā telekanālam “Fox News” nācis klajā bijušais ASV prezidents Donalds Tramps .

Putins mīl Ukrainu, pavēsta Tramps...

Viņš norādīja, ka, runājot ar Putinu, viņš redzējis Kremļa diktatora "mīlestību pret Ukrainu". Kā tieši tas izpaudās, politiķis gan nepaskaidroja.

"Es redzēju, ka viņš to mīl un uzskata par daļu no Krievijas. Es viņam teicu -  tas nenotiks, kamēr es būšu prezidents," sacīja Tramps.

Pēc politiķa domām, Krievija tagad "iznīcina" Ukrainu. Tramps arī norādīja, ka saskaņā ar viņa prezidentūras laikā karš nekad nebūtu sācies. Iepriekš viņš vairākkārt izteicies ar līdzīgiem paziņojumiem.

Donalda Trampa rūpīgi atstrādātā deja

Sociālajā vietnē "Twitter" jautras noskaņas ienesis ASV prezidents Donalds Tramps, kurš uz skatuves nofilmēts, līksmi dejojot pie populārā "Village People" ...

Bijušais ASV prezidents atsevišķi runāja par Ķīnas prezidentu Sji Dzjiņpiņu un Ziemeļkorejas diktatoru Kimu Čenunu. Tramps viņus sauca par "ļoti gudriem cilvēkiem" un "labākajiem šajā spēlē".

Tramps pēdējā laikā nācis klajā ar dažādiem skaļiem vēstījumiem.

9. aprīlī bijušais ASV prezidents savā sociālajā tīklā Truth Social ievietoja noslēpumainu vēstījumu: "Trešais pasaules karš". Ko tieši viņš domāja, netika precizēts.

Tramps Korejas demilitarizētajā zonā tiekas ar Kimu

ASV prezidents Donalds Tramps svētdien Korejas demilitarizētajā zonā ticies ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu, un abu līderu tikšanās ilgusi 50 ...

Tramps marta beigās solīja 24 stundu laikā izbeigt karu Ukrainā: "Es ļoti ātri panākšu izlīgumu... Man būs izlīgums 24 stundu laikā. Šodien stāvot jūsu priekšā, es esmu vienīgais kandidāts kurš var dot šādu solījumu. Es traucēšu Trešajam pasaules karam, kuram mēs tuvojāmies."

Tramps marta vidū kategoriski iebilda pret diktatoriskā režīma maiņu Krievijā. Viņš arī nosauca militāro palīdzību Ukrainai par "tikai Eiropas interesēm".