foto: Telegram
Dronu vietā dildo – hakeri uzlauž Krievijas armijas labdara "AliExpress" un iztērē 25 000 dolāru seksa rotaļlietās
(Pa kreisi) Krievijas "Z patriots" Mihails Lučins pats publiski atzinis, ka ukraiņu hakeri tikuši klāt viņa interneta veikala kontam, kur par okupantiem saziedoto naudu iegādājušies lielu daudzumu seksa rotaļlietu.
Pasaulē
2023. gada 4. aprīlis, 06:10

Dronu vietā dildo – hakeri uzlauž Krievijas armijas labdara "AliExpress" un iztērē 25 000 dolāru seksa rotaļlietās

Jauns.lv

Ukraiņu hakeru grupējums “Kiber-pretošanās” uzlauzis krievu “Z patriota” Mihaila Lučina “AliExpress” kontu, ar kura palīdzību iztērēta milzu nauda, lai Krievijas armijai paredzētu dronu vietā veiktu erotisku rotaļlietu masveida iepirkšanu.

Krievijas brīvprātīgais un blogeris Mihails Lučins iecerēto bezpilota lidaparātu vietā, pateicoties ukraiņu hakeriem, “pasūtījis” Krievijas armijai seksa rotaļlietas par vairāk nekā 25 000 ASV dolāru, ziņo Ukrainas interneta medijs “Focus”.

Tiek norādīts, ka Lučins bija savācis līdzekļus dronu iegādei Krievijas okupantu spēku vajadzībām, taču Ukrainas hakeri “piekoriģējuši” pasūtījumu, dronu vietā iepērkot lielu daudzumu seksa atribūtikas.

“Mūsu eksponāts bija pievienojis bankas karti “AliExpress” kontam un piekļuvi kontam atdeva mums. Tagad Miša vāc unikālu dziesmu kolekciju par 25 000 ASV dolāru, kurus bija jāiztērē dronu iepirkumā. Dronu vietā Miša tagad sūtīs okupantiem kravas mašīnas ar dildo un strap-on [piestiprināms, mākslīgs loceklis], kā arī citām katram Krievijas okupantam noderīgām lietām, ko esam pasūtījuši un apmaksājuši ar viņa karti. Apsveikt Mišu var pa tālruni +7999305530,” teikts hakeru ziņojumā.

foto: Telegram
Lučins sola, ka jau ir atguvis daļu no zaudētā un neslēpj, ko pārcietis.

Pēc viņu teiktā, diemžēl brīvprātīgā vāktos līdzekļus nebija iespējams iztērēt Ukrainas bruņoto spēku vajadzībām, jo karte esot piesaistīta noteiktai adresei, proti, visas preces pēc pasūtījuma var tikt piegādātas vienīgi uz to.

Pats Lučins sociālajos tīklos jau ir apstiprinājis, ka viņa konts ticis uzlauzts un mierinājis sekotājus, ka naudu mēģinās atgūt.