foto: REUTERS/SCANPIX
FOTO: ukraiņu karavīrs bildina savu draudzeni
Karš vai miers - mīla pāri visam.
Pasaulē
2023. gada 17. marts, 11:21

FOTO: ukraiņu karavīrs bildina savu draudzeni

Jauns.lv

Ziņu aģentūras “Reuters” fotogrāfam izdevies iemūžināt visnotaļ romantisku ainu, kā ukraiņu karavīrs bildina savu draudzeni.

Ukraiņu sieviete vārdā Viktorija bija devusies apciemot savu draugu uz Kramatorsku, kurš karo Ukrainas bruņoto spēku rindās. Skaidrības labad gan uzreiz jāprecizē, ka ceļojums uz Kramatorsku nav ceļojums uz kūrortu – pilsēta atrodas nieka 50 kilometru attālumā no kauju pārņemtās Bahmutas. Tātad apšaudes un artilērijas kanonādes tur ir ikdiena.

Viktorija uz Kramatorsku devās ar vilcienu. Pilsētas stacijā viņu sagaidīja draugs Volodimirs. Rokā viņām bija liels, skaists rožu pušķis, kas, jādomā, iepriecināja Viktoriju.

Tomēr rožu pušķis bija nieks salīdzinot ar pārsteigumu, ko bija ieplānojis karavīrs Volodimirs. Pēc atkal satikšanās prieka un apskāvieniem, Volodimirs metās uz ceļa un Viktorijas priekšā un bildināja savu draudzeni.

foto: REUTERS/SCANPIX
Šķiet, tas ir "Jā!"

Kā noprotams no fotogrāfijas, tad Viktorija piekrita bildinājumam. Tad jau tālāk prieki, bučas un laime.

foto: REUTERS/SCANPIX
Karavīra atbalsta grupa.

Savukārt Volodimira cīņu biedri, vērojot karavīru ikdienā tik neierasto romantikas ainu, ar aplausiem atzinīgi novērtēja skaisto dzīves pavērsienu Viktorijas un Volodimira dzīvē.