Ukrainai ir “savi cilvēki” Putina tuvāko lokā – Izlūkošanas pārvaldes vadītājs Budanovs
foto: REUTERS/SCANPIX
Pēc Budanova teiktā, galvenā motivācija sadarbībai ar Ukrainas izlūkdienestu ir “normālas pastāvēšanas iespēja nākotnē”.
Pasaulē
2023. gada 24. februārī, 05:02

Ukrainai ir “savi cilvēki” Putina tuvāko lokā - Izlūkošanas pārvaldes vadītājs Budanovs

Jauns.lv

Intervijā Ukrainas medijam “Ukrainska Pravda” Galvenās izlūkošanas pārvaldes vadītājs Kirilo Budanovs atklāja, ka savervēt aģentus Putina tuvāko cilvēku lokā kļūst arvien vieglāk.

Ukrainai ir “savi cilvēki” Putina tuvāko lokā – Iz...

Budanovs apstiprināja, ka Krievijas prezidenta Vladimira Putina tuvākajā lokā ir aģenti, kas sadarbojas ar Ukrainas izlūkdienestu.

Atrast viņus kļūstot arvien vieglāk, jo grūtāka kļūst situācija pašā Krievijā.

Uz jautājumu, vai aģentu Putina ielenkumā ir daudz, Budanovs atbildēja: “Par skaitu neteikšu. Tie ir. Un, tā kā situācija Krievijas Federācijā pasliktinās ar katru dienu, atrast šādus cilvēkus, kas vēlas sadarboties, ar katru dienu kļūst arvien vieglāk.”

Putina un Lukašenko tikšanās Sočos. Ar viņiem kopā arī Baltkrievijas vadoņa dēls

Vladimirs Putins un Aleksandrs Lukašenko Sočos aizvadīja tikšanos divatā. Abi vienojušies par kredīta piešķiršanu Baltkrievijai, kā arī pārrunāja krievietes Sofijas ...

Pēc Budanova paustā medijam, galvenā motivācija sadarbībai ar Ukrainas izlūkdienestu ir “normālas pastāvēšanas iespēja nākotnē”.

Saulainais svētdienas rīts Sočos pie Putina un Medvedeva

Rīta treniņš, steika cepšana un sarunas pie kafijas - Krievijas prezidenta Vladimira Putina un premjera Medvedeva vasarīgās 30.augusta brokastis Soču ...

“Tas nebūs, es domāju, liels noslēpums jūsu auditorijai, ka mums ir cieši sakari ar daudzām pasaules valstīm,” uzsvēra pārvaldes vadītājs.

Viņš arī apliecināja, ka ikdienā tiek rūpīgi vērtēta informācija, ko sniedz šādi aģenti. Uzticēšanos izpelnās tikai tie, kuri spēj atnest reālus faktus.

“Cilvēks saka, ka rīt līs, bet lietus nelīst. Tad viņš saka: “Kļūdījos, re, parīt noteikti būs lietus.” Un parīt arī nenolīst... Varbūt cilvēks kļūdījās, bet tādā gadījumā – vai šādam cilvēkam būtu jāuzticas? Nē. Tā ir alegoriska atbilde uz jūsu jautājumu,” pauda Budanovs.