foto: Twitter @@den_kazansky
VIDEO: apliecinājums barbarismam! Krievu bruņumašīna ar ķēdēm samaļ savus karavīrus
Ukraiņu karavīriem izdevās saspridzinātu arī pašu kaujas mašīnu.
Pasaulē
2023. gada 10. februāris, 12:09

VIDEO: apliecinājums barbarismam! Krievu bruņumašīna ar ķēdēm samaļ savus karavīrus

Jauns.lv

Ukraiņu karavīriem ar drona palīdzību izdevies fiksēt kārtējo apliecinājumu Krievijas agresijas bezjēdzīgumam un krievu karavīru barbarismam, taču šoreiz – pret saviem karavīriem.

Uzfilmētajās ainās redzams, ka krievu karavīri, acīmredzot, kaujas laikā  slēpjas aiz bruņumašīnas. Kāds no lādiņiem uzsprāgst pavisam netālu no karavīriem un, ļoti iespējams, šāviņa šķembas savainoja dažus no karavīriem.

Nākamajā ainā jau redzamas, ka bruņumašīnas apkalpe, iespējams, apšaudes dēļ, nolemj mainīt savu atrašanās vietu, lai tā neciestu apšaudē. Bruņumašīna veic strauju manevru pa 180 grādiem, bet tās kāpurķēdes aizķer tai blakus esošos krievu karavīrus un sakropļo viņi ķermeņus. Iznākums, visticamāk, ir letāls.

Šis un vēl viens video ir fiksējis šo pašu krievu okupantu bruņumašīnu vēl pirms kaujām. Šo kaujas mašīnu, kuras sānus daiļoja uzraksts kirilicā “Drakula”, kāds TikTok lietotājs bija uzfilmējis agrāk, kad bruņumašīnas apkalpe vēl tikai devās uz kauju vietām. Video dzirdama patriotiska mūzika krievu valodā.

Un pēc kāda laika, ukraiņu karavīri šo pašu bruņumašīnu ar uzrakstu “Drakula” jau fiksēja sakropļojot krievu karavīrus, un, visbeidzot, jau saspridzinātu arī pašu kaujas mašīnu.