foto: Twitter @666_mancer
VIDEO: ukraiņi ar dronu “medī” krievu okupantus gandrīz kā zaķus
Ukraiņu karavīri no drona iemeta granātu precīzi bedrē, kurā slēpās krievu okupanti.
Pasaulē
2023. gada 8. februāris, 10:56

VIDEO: ukraiņi ar dronu “medī” krievu okupantus gandrīz kā zaķus

Jauns.lv

“Twitter” publicēts video, kuru noskatoties grūti palikt vienaldzīgam tā dramatisma dēļ. Video redzams, ka vismaz pieci krievu karavīri, slēpjoties no apšaudes, cieši saspiedušies sprādziena izrautā bedrē.

Šo ainu pamanīja arī ukraiņu karavīri, kas izmantoja kaujas dronu, lai uzbruktu slēptuvē esošajiem krievu okupantiem.

Video nofilmēts no kaujas drona, kas fiksējis krievu karavīrus. Šķiet, ka arī krievu karavīri pamanīju virs viņu galvām esošo dronu.

Video redzams, kā no drona tiek palaista kaujas granāta, kas iekrīt precīzi bedrē, kurā slēpjas krievu karavīri. Krievu karavīri mēģina atrast un izmest no bedres granātu, taču nesekmīgi – tā eksplodē tieši starp slēptuvē esošajiem karavīriem. 

Vēl vienā video ukraiņu karavīri apkopojuši vairākus sekmīgus uzbrukumus krievu okupantiem, apmētājot viņus no droniem ar spridzekļiem.

 

Savukārt citā video redzams, kā krievu karavīrs tuvojas nokritušam ukraiņu dronam. Krievu karavīrs dronu cenšas bakstīt ar zaru, taču, acīmredzot, aizskar spridzekli, kas uzsprāgst.

Ukraiņu artilēristi cīnās pie Bahmutas

Ukraiņu artilēristi februāra kaujās cīnās pie Bahmutas. No karošanas brīvbrīžos, karavīri ieturas, sakārto sadzīvi un pozē fotogrāfam.

gallery icon
35