foto: Telegram
Okupanti Toreckā apšaudījuši autobusa pieturu, nogalinot astoņus cilvēkus; cietuši bērni
Krievu iebrucēji Doneckas apgabala Toreckā apšaudījuši sabiedriskā transporta pieturu, nogalinot astoņus un ievainojot četrus cilvēkus.
Pasaulē
2022. gada 4. augusts, 13:34

Okupanti Toreckā apšaudījuši autobusa pieturu, nogalinot astoņus cilvēkus; cietuši bērni

Jauns.lv

Krievu iebrucēji Doneckas apgabala Toreckā ceturtdienas rītā apšaudījuši sabiedriskā transporta pieturu, nogalinot astoņus un ievainojot četrus cilvēkus. Trīs no ievainotajiem ir bērni.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Par šīrīta notikumiem vietnē "Telegram" ziņo Doneckas apgabala militārās administrācijas vadītājs Pavlo Kirilenko.

"8 bojāgājušie, 4 ievainotie – tādas ir Toreckas apšaudes sekas, ko krievi veica šodien ap pulksten 11. Starp četriem ievainotajiem ir trīs bērni. Pēc sākotnējās informācijas, šauts ar artilēriju. Viņi apšaudīja sabiedriskā transporta pieturu, kur tobrīd atradās cilvēku pūlis," raksta Kirilenko.

Uzbrukumā sabojāta arī baznīca, ievainots priesteris. Postījumi nodarīti arī apkārt esošajām augstceltnēm.

"Katru dienu krievu okupanti uzbrūk civiliedzīvotājiem – katru dienu mums ir miruši un ievainoti cilvēki. Visi tie, kas vēl palikuši Doneckā, pakļauj sevi nāvējošām briesmām! Es aicinu visus reģiona iedzīvotājus: nepārvērtiet sevi par Krievijas mērķi! Evakuējieties laikus!" uzsvēra Kirilenko.

Pēdējā laikā cilvēku pārpildītas pieturvietas ir kļuvušas par okupantu mērķi, tāpēc Ukrainā rosināts pie katras pieturas kara plosītajos reģionos izveidot bumbu patvertni.

Sirdi plosoši kadri: okupanti bombardē ļaužu pilnu tirdzniecības centru Ukrainas pilsētā Kremenčukā

gallery icon
51

Okupanti nogalina Vinnicas iedzīvotājus - ar raķetēm apšaudīta dzīvojamā ēka un birojs

Krievijas raķešu triecienā Ukrainas vidienes pilsētā Vinnicā ceturtdien nogalināti 17 un ievainoti 30 cilvēki, paziņoja Ukrainas Valsts ārkārtējo situāciju dienests ...

gallery icon
10