foto: Mikhail Tereshchenko/TASS/ Vida Press
Izskan ziņas, ka Krievijas aktrise Lija Ahedžakova ziedojusi 10 000 dolāru Ukrainas armijai; žurnālists tās noliedz
Lija Ahedžakova Latvijas skatītājiem pazīstama no filmām "Dienesta romāns", "Likteņa ironija jeb Vieglu garu" un citām.
Pasaulē
2022. gada 27. februāris, 06:35

Izskan ziņas, ka Krievijas aktrise Lija Ahedžakova ziedojusi 10 000 dolāru Ukrainas armijai; žurnālists tās noliedz

Jauns.lv / LETA

Izskanējušas ziņas, ka pazīstamā Krievijas aktrise Lija Ahedžakova ziedojusi 10 000 ASV dolāru Ukrainas bruņotajiem spēkiem. Krievijas telekanāla "Doždj" galvenais redaktors Tihons Dzjadko svētdien noraidījis šo informāciju.

"Es ziedoju 10 000 dolāru no personīgajiem ietaupījumiem Ukrainas armijai!" sociālajā tīklā "Instagram" pavēstījusi Ahedžakova.

"Es to izdarīju, jo ļoti negribu redzēt Ukrainas pilsētas sagrautas, bet cilvēkus - sakautus un izputinātus. Un esmu pārliecināta - šie līdzekļi nonāks pareizajā gultnē," piebildusi aktrise.

83 gadus vecā Ahedžakova publiski pieprasījusi arī, ka Putinam ir jāizved bruņotie spēki no Ukrainas teritorijas un jāpārtrauc šī vājprātīgā asinsizliešana, kritizējot ceturtdien sākto Krievijas karaspēka iebrukumu Ukrainā.. Viņa iestājusies arī pret Kremļa kritiķu Mihaila Hodorkovska un Alekseja Navaļnija tiesāšanu, kā arī pret karu Čečenijā. 

Kā tviterī norāda Dzjadko, tā ir viltus informācija, jo 83 gadus vecā Ahedžakova neuzturas sociālajos medijos, bet ziņās ir atsauce uz viltus kontu sociālajā tīklā "Instagram".

Krievijas spēku radītais posts Ukrainā

Sociālajos tīklos sāk parādīties arvien vairāk foto un video no apdzīvotām vietām Ukrainā, kur pēc Krievijas veiktām apšaudēm iedzīvotājiem atklājas ...

gallery icon
39

Cilvēki visā pasaulē nosoda Krievijas agresiju Ukrainā

Solidarizējoties ar ukraiņu tautu, cilvēki visā pasaulē izgājuši ielās, protestējot pret Krievijas prezidenta Vladimira Putina īstenoto agresiju Ukrainā.

gallery icon
50