Pasaulē
2021. gada 15. oktobris, 12:43

Sieviete zem viesnīcas gultas atrod slepenu telpu, biedējošā eja sniedzas ārpus viņas numuriņa

Jauns.lv

Sociālajā tīklā "TikTok" publicēts video, kurā redzama slepena istaba, kas paslēpta zem viesnīcas numuriņa grīdas. Video četru dienu laikā skatīts jau 4,6 miljonus reižu un zem tā rindojas tūkstošiem komentāru, kuros soctīklu lietotāji debatē par to, kas slēpjas aiz šī šausminošā atklājuma.

Sākumā "TikTok" lietotāja Adisone, kura izvēlējusies segvārdu @addisoncassel, izmantojot teksta runas pārvēršanas funkciju, izskaidro savu atradumu.

"Es gulēju viesnīcas gultā un grīdā pamanīju iegriezumu," stāsta Adisone.

Video vērotāji uz grīdas var saskatīt paklāju, kurā redzams iegriezums. "Mēs ar vecmāmiņu to atvērām," sacīja sieviete, piebilstot, ka caurums bijis apslēpts zem diviem slāņiem.

foto: Pexels.com
Ilustratīvs foto.

Video redzamas vairākas rokas, kas paceļ koka dēli, zem kura slēpjas tumša un nepabeigta telpa. "Zem mūsu istabas ir vēl viena telpa," sacīja Adisone, kura atzīmēja, ka apmetusies viena stāva motelī, tādējādi norādot, ka tā nevarētu būt cita viesnīcas istaba.

Īsais video komentāru sadaļā izraisījis asas debates. Daži skatītāji par atklājumu nebija pārsteigti un izteica savus praktiskos skaidrojumus.

"Tā varētu būt katlu telpa vai bumbu patversme – it īpaši, ja tā ir veca viesnīca," komentēja tayistrippin.

"Tā ir pārmeklēšanas telpa," komentēja chachi1183, formulējot populāru teoriju, ka tādas esot katrā viesnīcā.

Citi skatītāji tomēr bija pārsteigtāki un sasaistīja šo atradumu ar biedējošām filmām, tostarp 2007. gada šausmu filmu "Vacancy".

"Es vienreiz skatījos filmu par psihiski slimu moteļa īpašnieku, kuram katrā istabā bija pazemes tuneļi. Viņš nogalināja viesus, kamēr viņi bija cieši aizmiguši," komentēja itsrobertahern.

"Tas ir tunelis nelikumīgu narkotiku pārvietošanai vai cilvēku slēpšanai," norādīja bigredd618.

Adisona par šīm teorijām runāja vēlāk publicētā klipā. "Iespējams, tā ir tikai pārmeklēšanas telpa," prātoja sieviete. "Bet tur nebija cauruļu un vadu," viņa piebilda, ka pazemes telpa sniedzas tālāk par viņas istabu, turpinoties zem istabas durvīm un pārējā moteļa daļā.

Sieviete publicēja vēl citu video, kur redzams pilnīgāks telpas skats. Tā izskatījās pamesta un pilna ar putekļiem, kā arī zirnekļu tīkliem.

Pārmeklēšanas telpa ir neaizņemta, nepabeigta, šaura telpa ēkā, starp zemi un pirmo stāvu. To sauc arī par rāpošanas telpu, jo parasti tur ir pietiekami daudz vietas, lai rāpotu, nevis stāvētu. Jebko lielāku par apmēram 1 līdz 1,5 metriem mēdz uzskatīt par pagrabu.

Tēmas