foto: twitter.com/vaziyetcomtr
Turcijā piedzēries vīrietis, par kura pazušanu ziņots policijā, piedalās sevis meklēšanas operācijā
Pazudušais vīrietis Beihans kopā ar citiem glābšanas komandas locekļiem.
Pasaulē
2021. gada 29. septembris, 10:17

Turcijā piedzēries vīrietis, par kura pazušanu ziņots policijā, piedalās sevis meklēšanas operācijā

Jauns.lv

Pirms dažām dienām Turcijas policijai tika ziņots, ka 50 gadus vecais Beihans Mutlu pazuda netālu no Inegolas pilsētas, taču vēlāk piedalījies sevis meklēšanā.

Vīrietis pazušanas dienā esot jestri pavadījis laiku ar draugiem un pamatīgi iedzēris, vēlāk lielā alkohola reibumā aizklīstot mežā. Beihans ilgi neesot atgriezies mājās, kas radījis bažas viņa draugiem un tie ziņojuši policijai. Vairākas Bursas reģiona policijas brigādes uzsāka meklēšanas un glābšanas operāciju.

Ziņas par Beihana pazušanu ātri izplatījās vīrieša dzīvesvietas apkaimē un daudzi viņa draugi un paziņas pievienojās meklēšanas komandai, cerot viņu atrast pēc iespējas ātrāk.

Vietējais medijs NTV ziņo, ka glābēju brigāde pārmeklējot mežu vairākkārt izkliegusi vīrieša vārdu. Taču vienā brīdī kāds no grupas biedriem jautājis: “Tā! Ko mēs īsti meklējam? Es esmu šeit!” Izrādās, tas bijis pats Beihans. 50 gadus vecais vīrietis pats piedalījies savas meklēšanas misijā.

Medijs “Vaziyet” savā “Twitter” profilā dalījās ar fotogrāfiju, kurā Beihans redzams kopā ar citiem glābšanas komandas locekļiem. Lieki teikt, ka visi meklēšanas un glābšanas brigādes darbinieki bija mērenā šokā, uzzinot, ka Beihans visu šo laiku ir bijis kopā ar viņiem.

Beihans neesot zinājis, ka draugi ziņojuši par viņa pazušanu. Nav arī skaidrs, kā cilvēki neatpazina viņu meklēšanas laikā.

Līdzīga situācija jau pieredzēta 2012. gadā Islandē, kur sieviete piedalījās sevis meklēšanas akcijā.

Sieviete kopā ar glābšanas brigādi piedalījās kalnu meklēšanas operācijā, lai atrastu kādu pazudušu tūristu. Tikai pēc vairāku stundu meklējumiem, viņa saprata, ka ir "pazudusī" persona, kuru visi meklējuši.