Pasaulē
2021. gada 20. septembris, 15:14

"Nespēju noticēt, ka viņus vairs neredzēšu" - Baiss ģimenes slaktiņš satriec klusu un mierīgu Anglijas ciematu

Jauns.lv

Policija uzsākusi slepkavības izmeklēšanu pēc tam, kad naktī no svētdienas uz kādu māju Derbišīrā tika izsauktas neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes. Tur atklājās baisa aina - notikuma vietā atrasti miruši četri cilvēki.

Saistībā ar notikušo aizturēts kāds vīrietis, kurš šobrīd atrodas apcietinājumā. Izmeklētāji sacīja, ka lieta tiek izmeklēta "izolēti" un netiek meklēts vēl kāds vainīgais.

Džeisons Benets, kurš ir tēvs 13 gadus vecajam Džonam un 11 gadus vecajai Leisijai, kuri tika atrasti miruši mājā reizē ar viņu māti Teriju Harisu, soctīklos publicējis vairākus ierakstus par baiso traģēdiju.

Benets reportieriem netālu no notikuma vietas sacīja: "Es nespēju noticēt, ka viņus vairs neredzēšu. Es tikai vēlos viņus apskaut un noskūpstīt. Mana sirds ir salauzta."

foto: Lee McLean/SWNS/Scanpix

Savā "Facebook" profilā viņš raksta: "Man vajag atpakaļ manus mazuļus. Dzīve vairs nebūs kā agrāk. Mani eņģeļi. Nebūs ilgi, kad atkal pieskaršos jūsu vaigiem, turēšu jūs sev klāt un skūpstīšu jūsu skaistās sejiņas."

Notikušais satriecis arī vietējās administrācijas vadītāju Lī Rovliju: "Šī ir cieša un silta komūna. Zinu, ka daudzi iedzīvotāji būs šokēti un uztraukušies par šo ziņu."

Detektīvs Robs Rūtledžs, kurš vada izmeklētāju komandu, sacīja: "Mēs ļoti vēlētos dzirdēt kaut ko no kāda, kurš manīja kaut ko aizdomīgu, vai kam ir kāda informācija, kas varētu mums palīdzēt.

Nav svarīgi cik niecīga jums šī informācija šķiet, lūdzu, sazinieties ar mums. Saprotams, ka šis ir raižu pilns laiks visai komūnai un mēs gribam pateikties par pacietību un sapratni šajā laikā." Notikuma vietā joprojām strādā policija, vēsta "Daily Mail".