foto: REUTERS/SCANPIX
Bils Geitss tuvu asarām Saules ielejas “miljardieru vasaras nometnē”
Bils Geitss šobrīd ir ceturtais bagātākais cilvēks pasaulē.
Pasaulē
2021. gada 13. jūlijs, 13:40

Bils Geitss tuvu asarām Saules ielejas “miljardieru vasaras nometnē”

Jauns.lv

Katru gadu privātā investīciju banka Allen & Company rīko “miljardieru vasaras nometni” – konferenci pasaules turīgākajiem cilvēkiem Saules ielejā, Aidaho štatā (ASV). Bilam Geitsam šis ir pirmais liela mēroga pasākuma apmeklējums pēc laulības šķiršanas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Reizi gadā tādi miljardieri kā Marks Cukerbergs, Tims Kuks, Džefs Bezoss, Bils Geitss un citi pulcējās Saules ielejā nedēļu ilgām āra aktivitātēm, piemēram, pārgājieniem un tenisa turnīriem, kā arī kontaktu un sadarbību veidošanai.

Šī gada maijā “Microsoft” līdzdibinātājs Bills Geitss publiskoja ziņas par savas un Melindas Geitsas 27 gadu kopdzīves beigām. Pēc diskusijas par klimata pārmaiņām, neoficiālā atbilžu un jautājumu sesijā Geitss pasākumā atklāti runāja par šo personisko notikumu un esot bijis tuvu asarām.

“Viņš būtībā atsaucās uz faktu, ka [laulības šķiršana] ir viņa vaina, viņš likās mazliet emocionāls,” Fox Business stāstīja kāds dalībnieks.

Bils Geitss un Melinda satikās astoņdesmito gadu beigās, kad Melinda pievienojās Geitsa dibinātajai "Microsoft" firmai. Abi apprecējās 1994. gadā un laulībā dzimuši trīs bērni (šobrīd 21, 25 un 18 gadus veci).

Miljardiera Bila Geitsa sievas Melindas dzīve fotomirkļos

gallery icon
28

Bils un Melinda Geitsi ir vieni no bagātākajiem cilvēkiem uz planētas. Pēc žurnāla "Forbes" datiem Geitss šobrīd ir ceturtais bagātākais cilvēks pasaulē.