Pasaulē
2021. gada 13. maijs, 08:34

Sanmarīno piedāvās tūristiem rezervēt viesnīcu komplektā ar Covid-19 vakcīnu "Sputņik V"

Jauns.lv / LETA

Pundurvalstiņa Sanmarīno trešdien paziņoja, ka drīz piedāvās tūristiem Krievijas ražoto Covid-19 vakcīnu "Sputņik V".

Šāda vakcinācijas programmas plāna aprises apstiprināja Sanmarīno Ārlietu ministrija. Sīkākas detaļas par šo tūrismu veicinošo plānu tiks paziņotas drīzumā.

No pirmdienas Sanmarīno būs iespējams rezervēt viesnīcu komplektā ar "Sputņik V", vēstīja Itālijas ziņu aģentūra ANSA. Sanmarīno iekasēs 50 eiro par šīs vakcīnas abām devām.

Tūristam, kurš vēlas saņemt vakcīnu, jārezervē viesnīcas istaba vismaz vienu nedēļu pirms ierašanās un jāpavada tur vismaz trīs naktis. Apmēram 21 dienu pēc tam šim tūristam atkal jārezervē viesnīca uz vismaz trim naktīm.

Latvija dāvina 11 tonnas dezinfekcijas līdzekļu Itālijai un Sanmarīno

Šodien, 21. maijā, aizsardzības ministrs Artis Pabriks piedalījās Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra iegādāto dezinfekcijas līdzekļu kravas sagatavošanā ...

gallery icon
11

Sanmarīno ar apmēram 33 000 iedzīvotāju nav Eiropas Savienības (ES) dalībvalsts, bet tai visapkārt ir Itālijas teritorija. Dažus kilometrus no šīs valstiņas atrodas Adrijas jūras piekrastes pilsēta Rimini.

Sanmarīno pašlaik nav jaunā koronavīrusa pacientu, kas ārstētos slimnīcā. Liela daļa iedzīvotāju jau ir sapotējušies ar "Sputņik V".