Pasaulē
2021. gada 3. marts, 04:30

Kas notika ar Putina un Maska sarunu "Clubhouse"? Komentē Kremlis

Jauns.lv

Saruna starp Īlonu Masku un Vladimiru Putinu aplikācijā "Clubhouse" varētu tomēr nenotikt, jo "Tesla" vadītājs neesot atbildējis Kremlim, vēsta "Independent".

Tehnoloģiju miljardieris uzaicināja Krievijas prezidentu aprunāties jaunajā "Clubhouse" aplikācijā pagājušajā mēnesī.

Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs sacīja, ka tas tobrīd šķitis "ļoti interesants piedāvājums", taču otrdien norādīja, ka mēģinājums sarīkot virtuālo tikšanos beidzies ar neko.

Peskovs Maskavas reportieriem sacīja, ka nav saņēmis atbildi no Maska par sarunas detaļām pēc mēģinājuma sazināties. Līdz ar to, iespējams, šī saruna nemaz arī nenotiks.

"Acīmredzot noticis kaut kāda veida pārpratums," reportieriem atzina Peskovs. Nav skaidrs, par ko īsti Masks vēlējies runāt ar Putinu, taču izskanējušas spekulācijas, ka tas varētu būt saistīts ar nesenajām ziņām par to, ka Krievijas regulators apsver piespriest naudas sodu ikvienam, kurš izmanto "SpaceX Starlink" interneta pakalpojumus.

Masks iepriekš platformu izmantoja, lai apspriestu visu, sākot ar Marsa konolizāciju līdz kriptovalūtai.

Digitālajām istabām jebkurā laikā var pievienoties līdz pat pieciem tūkstošiem lietotāju. Masks uz sarunu "Clubhouse" uzaicinājis arī amerikāņu reperi Kanje Vestu, tomēr nav zināms, kad tieši saruna varētu notikt.