foto: Instagram
Puisis pameta savu draudzeni pēc tam, kad viņš pamanīja, kā nelaimes gadījums izmainījis viņas seju
23 gadus vecā studente Šarlīna no Singapūras pārcēlās pie sava drauga uz Austrāliju.
Pasaulē
2021. gada 20. februāris, 18:50

Puisis pameta savu draudzeni pēc tam, kad viņš pamanīja, kā nelaimes gadījums izmainījis viņas seju

Jauns.lv

23 gadus vecā studente Šarlīna no Singapūras pārcēlās uz Austrāliju, kur izklaidējās un jautri pavadīja laiku ar savu puisi, nenojaušot, kādu murgu viņa drīzumā piedzīvos. Pāris gatavoja virtuļus, bet puisis aizmirsa izslēgt plīti.

Kad Šarlīna sajuta dūmu smaku, viņa nekavējoties skrēja uz virtuvi. Panikā meitene iemeta degošo katliņu ar verdošo eļļu izlietnē, kas bija pilna ar ūdeni. Studente domāja, ka tā apdzēsīs liesmas, bet viss kļuva tikai sliktāk. Eļļa izšļakstījās un nokļuva uz viņas sejas un pleciem.

Cietusī meitene tika hospitalizēta, un mediķi viņai diagnosticēja trešās pakāpes apdegumus, vēsta "The Sun". Pacientei veica divas ādas pārstādīšanas operācijas, viņa cieta no sāpēm un baidījās palūkoties spogulī. Slimnīcā Šarlīna pavadīja veselu mēnesi, bet, kad atgriezās mājās, viņu gaidīja vēl viens trieciens – pēc divām nedēļām meiteni pameta puisis.

foto: Instagram
Šarlīnai veica divas ādas pārstādīšanas operācijas. Viņa ir apņēmības pilna dzīvot tālāk un būt laimīga.

Pēc šķiršanās Šarlīna atgriezās Singapūrā. Neskatoties uz fiziskajām un garīgajām ciešanām, viņa ir apņēmības pilna dzīvot tālāk un neļaut grūtībām sevi salauzt.