foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete filmēja pamestu psihiatrisko slimnīcu un pamanīja biedējošu pacienta siluetu
Blogere siluetu pamanīja tikai pēc tam, kad mājās sāka pētīt nofilmēto materiālu.
Pasaulē
2021. gada 13. janvāris, 12:27

Sieviete filmēja pamestu psihiatrisko slimnīcu un pamanīja biedējošu pacienta siluetu

Jauns.lv

Britu blogerei Keilijai Lovai ar draugiem brīvajā laikā patīk pētīt pamestas vietas, nodarbe, kas daudziem cilvēkiem šķiet visai biedējoša. Viņa tam veltījusi „YouTube” kanālu, bet šobrīd tas nav īpaši populārs. Tomēr savā pēdējā video viņai izdevās iemūžināt ko tādu, uz ko daudzi skeptiķi nespēj rast atbildes, vēsta „Unlaid”.

Keilija Velsā apmeklēja psihiatrisko slimnīcu, kas jau vairāk nekā 20 gadus ir pamesta. Meitene klīda pa tukšajiem gaiteņiem un filmēja visu, kas viņai likās interesants. Tikai pēc tam, kad viņa pārradās mājās un pētīja nofilmēto materiālu, Keilija pamanīja cilvēkam līdzīgu siluetu, kas iznāk no palātas. Tas izskatījās pēc meitenes ar gariem melniem matiem, kas tērpies slimnīcas halātā.

foto: Ekrānuzņēmums
Blogere siluetu pamanīja tikai pēc tam, kad mājās sāka pētīt nofilmēto materiālu.

Siluets mēģināja spert soli Keilijas virzienā, bet viņa, nepamanot figūru, novirzīja kameru uz sāniem. Kad meitene to atkal pavērsa pret koridoru, siluets bija pazudis. Viņa uzskata, ka tas ir pacientes rēgs, kas nespēj izkļūt no pamestās slimnīcas. Keilija domā, ka, izstāstot stāstu par šo noklīdušo dvēseli, tā spēs atbrīvoties.

foto: Facebook
Keilijai Lovai ar draugiem brīvajā laikā patīk pētīt pamestas vietas.

"Visvairāk mani pārsteidz tas, ka tā nebija caurspīdīga, un tā nebija arī ēna. Šī meitene bija apjomīga un  spilgta, kā cilvēks. Man šķiet, ka šis ir lielisks pierādījums tam, ka pārdabiskas lietas eksistē. Neticu, ka mums tā paveicies. Mēs ar to nodarbojamies tikai piecus mēnešus, un tāda veiksme – daži neko neatrod pat meklējot gadiem," stāsta Keilija Lava.

Tēmas