foto: Yelena Afonina/TASS/Scanpix
"Visaugstākais ir atjaunojis taisnīgumu" - Kadirovs uzskata, ka ir līdzīgs Trampam
Pasaulē
2021. gada 8. janvāris, 15:49

"Visaugstākais ir atjaunojis taisnīgumu" - Kadirovs uzskata, ka ir līdzīgs Trampam

Jauns.lv / LETA

Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs piektdien norādīja, ka ir līdzīgs ASV prezidentam Donaldam Trampam, šādu viedokli paužot pēc Savienoto Valstu prezidenta kontu nobloķēšanas lielajos ASV sociālajos medijos.

"Tagad mēs ar Trampu zināmā mērā esam līdzīgi - ja agrāk viņš mani nobloķēja sociālajos tīklos, tad tagad Visaugstākais ir atjaunojis taisnīgumu, un rezultātā dumpīgā Donalda Trampa konti ir nobloķēti," lietotnē "Telegram" savā kanālā skaidroja Kadirovs.

Ja Tramps ar cieņu būtu izturējies pret demokrātiju un cilvēktiesībām, nekas tāds, domājams, nebūtu noticis, piebilda Čečenijas līderis.

Trampam liegta piekļuve paša kontiem sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram" līdz prezidentūras beigām, pavēstījis uzņēmuma "Facebook, Inc." vadītājs Marks Zakerbergs.

Arī sociālais tikls "Twitter" paziņojis, ka Trampa piekļuve tiek bloķēta uz 24 stundām un tiks atjaunota, ja prezidents būs izdzēsis divus savus ierakstus.

ASV prezidents vairākkārt aktualizējis jautājumu, ka ir nepieciešams regulēt sociālo tīklu darbību.

Šīs sociālās platformas neviena priekšā nav atbildīgas, un uz tām neattiecas noteikumi, kas ir saistoši medijiem, skaidroja Tramps.