foto: Ekrānuzņēmums
ASV divas afroamerikānietes iesaistās brutālā kautiņā par "PlayStation 5"
Sievietes iesaistās kautiņā par "Sony PlayStation 5" konsoli.
Pasaulē
2020. gada 21. decembris, 09:38

ASV divas afroamerikānietes iesaistās brutālā kautiņā par "PlayStation 5"

Jauns.lv

ASV divas tumšādainas sievietes lielveikalā sakāvušās "PlayStation 5" konsoles dēļ. Viena no viņam aizsūtīja savu oponenti brutālā nokautā, vēsta "Daily Star".

Incidents noticis Ziemeļkarolīnas "Walmart" veikalā. Abas sievietes pie kases sāka strīdēties. Nofilmētajā video, kas publicēts sociālajos tīklos, redzams, ka abas apmainās ar skaļiem apvainojumiem, bet pēc tam liek lietā dūres.

Kādā brīdī viena no sievietēm guva virsroku, bet pēc tam nežēlīgi ar kājām uzkāpa un spēra oponentei pa galvu.

foto: Ekrānuzņēmums
Sievietes iesaistās kautiņā par "Sony PlayStation 5" konsoli.

Policija pavēstījusi, ka reaģējusi uz veikalā notikušo kautiņu, bet nevienu nav aizturējuši, jo kārtības sargu ierašanās brīdī abas sievietes notikuma vietu jau bija pametušas.

Tas ir jau otrais incidents pēdējās nedēļas laikā, kad pircēji iesaistās cīņā par konsoli. 17.decembrī Floridā māte, kurai rokās bija mazulis, iesita policistam pēc tam, kad saņēma ziņu, ka "PlayStation 5" jau iztirgots.

"Sony PlaySation 5" veikalos ir deficīts. Pirmo konsoles partiju saņēma tikai tie, kas bija to iepriekš pasūtījuši. Šobrīd konsoli nopirkt ir ļoti grūti. Parādījušies pārpircēji, kuri tirgo "PlaySation 5" divas vai trīs reizes dārgāk. Konsoli nebūs iespējams nopirkt vēl kādu laiku.

"Sony" negaidīja, ka pieprasījums pēc "PlaySation 5" būs tik milzīgs. Pirmajā pārdošanas nedēļā tika pārdotas 1 483 910 konsoles. Tā tika tirgota tikai sešās valstīs: ASV, Japānā, Austrālijā, Janzēlandē, Singapūrā un Dienvidkorejā.

Uzņēmums palielinājis ražošanas plānu līdz 10 miljoniem un arī ievērojami paplašinājis to valstu skaitu, kur konsoli nopirkt, bet arī tas nav līdzējis, jo daudzviet veikalos to nav iespējams atrast.