foto: Ekrānuzņēmums
Publicēts VIDEO ar terorista likvidēšanu, kurš Francijas skolotājam nocirta galvu
Aculiecinieki no tuvējās mājas nofilmēja terorista aizturēšanu.
Pasaulē
2020. gada 19. oktobris, 16:49

Publicēts VIDEO ar terorista likvidēšanu, kurš Francijas skolotājam nocirta galvu

Jauns.lv

Sociālajos tīklos publicēts video, kurā fiksēta Abdullaha Anzorova likvidēšana, kas pirms tam Parīzes priekšpilsētā vēstures skolotājam bija nocirtis galvu. Tas nofilmēts no kādas tuvējās ēkas logiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Video kadros redzams, ka policisti jaunā vīrieša virzienā pavērsuši ieročus un pieprasa padoties. Teroristu video neredz, jo daļu no skata aizsedz žogs. Kādā brīdī likumsargi skrien ielas virzienā un atskan septiņi šāvieni. Pēc tam video noslēdzas.

foto: Ekrānuzņēmums
Aculiecinieki no tuvējās mājas nofilmēja terorista aizturēšanu.

Jauns.lv jau vēstīja, ka 18 gadus vecais čečenu imigrants Abdullahs Anzorovs piektdien nocirta galvu vēstures skolotājam Samuelam Patī, kas saviem audzēkņiem bija rādījis pravieša Muhameda karikatūras.

Skolotājs Patī tika nogalināts Parīzes rietumu piepilsētā Konflānā-Sentonorīnā pie skolas, kurā viņš strādāja. Policija Anzorovu sašāva, un no gūtajiem ievainojumiem viņš vēlāk nomira.

Saistībā ar slepkavību līdz šim aizturētas 11 personas, arī kāds pazīstams islāma radikālis un kāda skolēna tēvs, kas tīmeklī bija izvērsis kampaņu par skolotāja atlaišanu.

Francijas policija pirmdien sarīkojusi reidus aizdomās par saistību ar islāma radikāļu tīkliem turētu cilvēku mājās, šo operāciju izvēršot trīs dienas pēc galvas nociršanas Parīzes piepilsētas vēstures skolotājam, pavēstīja iekšlietu ministrs Žeralds Dermanēns.