Pasaulē
2020. gada 4. septembris, 14:35

Traģiskā piecu bērnu nāve Vācijā: atklājas baisas detaļas par notikušo

Jauns.lv

11 gadus vecais zēns, kurš vienīgais no sešiem bērniem tika atrasts dzīvs dzīvoklī Vācijā, redzējis, kā māte nogalina viņa brāļus un māsas, vēsta "Daily Mail".

27 gadus vecā Kristiana tiek turēta aizdomās par savu piecu bērnu noindēšanu. Bērnu mirstīgās atliekas tika atrastas ceturtdien kādā dzīvklī Solingenā, Vācijā. Policija informēja, ka izdzīvojis ir vecākais no bērniem – 11 gadus vecais Marsels, kurš redzējis, kā māte bērnus nogalina.

Pēc tam sieviete Diseldorfas dzelzceļa stacijā centās izdarīt pašnāvību, uzlecot uz sliedēm. Viņa šobrīd ārstējas slimnīcā, bet izdzīvojušais zēns nogādāts pie vecmāmiņas. Pieci mirušie bērni bija viena, divus un trīs gadu vecas meitenītes un sešus un astoņus gadus veci zēni.

Marsela jaunākos brāļus sauca Luka un Timo, bet trīs jaunākās māsiņas bija Sofija, Leonija un Melina. Policija ir sazinājusies ar bērnu tēvu. Bērnu māte 2014. gadā sava sociālā medija profila sekotājiem paziņoja, ka ir "zaudējusi savu dzīves mīlestību".

Pēc tam sieviete piedzīvojusi vēl vienu krīzi – nodedzis viņas dzīvoklis. Tomēr patlaban slepkavības motīvs nav zināms. Kāds kriminologs norādījis, ka pandēmijas un ar to saistītās pašizolācijas dēļ iespējamās briesmu pazīmes var nepamanīt.

Patlaban aizdomās turamā atrodas slimnīcā, taču veselības stāvokļa dēļ nevar runāt ar policiju. Glābēji atklājuši, ka redzētais dzīvoklī viņus šokējis. Detektīvi šobrīd gaida toksikoloģisko pārbaužu rezultātus bērniem, kuriem nebija redzamu ievainojumu.

Tāpat neesot skaidrs, vai 11 gadus vecais zēns bija aculiecinieks mātes mēģinājumam izdarīt pašnāvību. "Ģimenes traģēdija Solingenā mani piepilda ar lielām skumjām, un šobrīd manas domas un lūgšanas ir pie pieciem mazajiem bērniem, kuru dzīvības tik agri tika atņemtas," sacīja Ziemeļreinas-Vestfālenes štata iekšlietu ministrs Herberts Reuls.

Bet Solingenas mērs Tims Kurzbačs pauda: "Mani šokē un dziļi apbēdina ziņa, ka mūsu pilsētā atrasti pieci miruši bērni." Solingenā dzīvo aptuveni 160 tūkstoši cilvēku. 

Tēmas