foto: Facebook
Kamera fiksē, ka naktī pa kapiem klīst meitenīte, un māte viņā atpazīst savu mirušo meitu
Pasaulē
2020. gada 18. augusts, 15:53

Kamera fiksē, ka naktī pa kapiem klīst meitenīte, un māte viņā atpazīst savu mirušo meitu

Jauns.lv

Bēdu pilnā māte Saundra Gonsalesa no Ņūmeksikas sociālajā tīklā „Facebook” dalījusies ar sirdi plosošu ierakstu. Viņas divus gadus vecā meitiņa, domājams, pirms diviem gadiem tika nogalināta, bet slepkava joprojām atrodas uz brīvām kājām. Nesen sieviete saskārās ar faktu, ko no meitas kapa sāka pazust rotaļlietas, tāpēc viņa palūdza apsargiem būt uzmanīgākiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ģimene, kuras radinieks tika apglabāts līdzās, arī saskārās ar līdzīgu problēmu un uzstādīja novērošanas kameru. Kādā naktī kamera fiksēja, ka starp kapakmeņiem klīst maza meitene.

foto: Facebook
Novērošanas kameras uzņemtās fotogrāfijas.

Sākotnēji cilvēki nodomāja, ka šis bērns, visticamāk, ir apmaldījies. Taču, kad ģimene ar redzēto vērsās pie apsargiem, viņi uzņemtajos kadros atpazina Saundras meitiņu un pamatīgi pārbijās. Pēc tam fotogrāfiju parādīja arī bēdu nomāktajai mātei, kura apstiprināja, ka meitenīte ir viņas meitas kopija.

foto: Facebook
Saundra ir pārliecināta, ka attēlā redzamais bērns ir viņas mirusī meita.

"Es apraudājos, tiklīdz ieraudzīju šos kadrus, jo es zinu, ka tā ir mana meita! Manā sirdī nav ne mazākās šaubas, jo viņa ir līdzīga no galvas līdz kājām, no matiem līdz drēbēm un čībām," stāsta Saundra Gonsalesa.

foto: Facebook
Saundra pie meitas kapa.

Sieviete ir pārliecināta, ka šis bērns ir viņas nogalinātās meitas rēgs.

Meitenīte nomira aizdomīgos apstākļos, kad viņu pieskatīja Saundras puisis, vēsta "The Sun".

foto: Facebook
Faviola Nova Rodrigesa tika nogalināta 2018.gada 6.septembrī.

Mediķi atklāja, ka bērnam uz galvas, sejas un ribām bijuši zilumi. Vīrieti arestēja saistībā ar apsūdzībām par vardarbību pret bērnu, bet gadu vēlāk tika atbrīvots pret drošības naudu.

Tēmas