foto: REUTERS/SCANPIX
Ņujorkā paša dzīvoklī atrod sadalītu miljonāra līķi, kur slepkava pametis arī motorzāģi
Likumsargi uzskata, ka uzņēmēju nogalinājis profesionāls slepkava.
Pasaulē
2020. gada 16. jūlijs, 15:41

Ņujorkā paša dzīvoklī atrod sadalītu miljonāra līķi, kur slepkava pametis arī motorzāģi

Jauns.lv

Ņujorkā vienā no Manhetenas dzīvojamajiem kompleksiem notikusi briesmīga slepkavība. Pārbiedēta sieviete uz histērijas robežas izsauca policiju. Viņa bija ieradusies apciemot radinieku, kurš vairākas dienas nebija atbildējis uz zvaniem un īsziņām. Ieejot dzīvoklī, sieviete uzgāja sadalītu vīrieša ķermeni, kuram līdzās atradās celtniecības atkritumu maisi un motorzāģis, vēsta "Unlaid".

Dzīvoklis piederēja 33 gadus vecajam Fahimam Seleham, kurš bija miljonārs un starptautiska biznesa īpašnieks. Viņam Nigērijā un Bangladešā piederēja pasažieru pārvadāšanas uzņēmumi „Gokada”, kā arī uzņēmums Ņujorkā, kas nodarbojās ar riska kapitālu.

foto: REUTERS/SCANPIX
Likumsargi uzskata, ka uzņēmēju nogalinājis profesionāls slepkava.

Policijai ir jāgaida ekspertīzes rezultāti, lai būtu droši, ka luksusa dzīvoklī atrastais upuris tiešām ir Fahims. Tomēr kārtības sargi par to jau ir pārliecināti.

foto: Facebook
Fahims Selehs bija miljonārs un starptautiska biznesa īpašnieks.

Likumsargi uzskata, ka uzņēmēju nogalinājis profesionāls slepkava. Novērošanas kameru video redzams, ka Fahims brauc ar liftu kopā ar aizdomīgu vīrieti, kuram rokās uzvilkti cimdi, bet seja aizsegta ar cepuri, brillēm un masku. Līdzās vīrietim atrodas koferis. Tiklīdz Fahims izkāpa no lifta, viņš pakrita, saņemot nāvējošu sitienu vai arī elektrošoka triecienu.

foto: Facebook
Policijai ir jāgaida ekspertīzes rezultāti, lai būtu droši, ka luksusa dzīvoklī atrastais upuris tiešām ir Fahims.

"Slepkavība ir viena lieta. Pie mums kādu nogalināja? Nu labi, bet sadalīt ķermeni? Tas ir par traku. Cik slimam jābūt, lai ko tādu izdarītu," rakstīja Fahima kaimiņš Denijs Fausts.

Tēmas