foto: Twitter
Aizkustinošs foto, kas atklāj vēl vienu problēmu, ar kuru jāsaskaras daudziem ārstiem visā pasaulē
Mediķu pāris, kurš aizkustināja pasauli.
Pasaulē
2020. gada 10. aprīlis, 15:47

Aizkustinošs foto, kas atklāj vēl vienu problēmu, ar kuru jāsaskaras daudziem ārstiem visā pasaulē

Jauns.lv

Soctīklos popularitāti iemantojis aizkustinošs foto, kas parādījis vēl kādu problēmu, ar kuru jāsaksaras daudziem ārstiem visā pasaulē. Publicētais foto daudziem kļuvis par cīņas simbolu.

Pēdējā laikā sociālajos tīklos parādās arvien vairāk ziņu par to, kas pandēmijas laikā mediķiem jāupurē. Viņi maiņu laikā nogurst, dzīvo atsevišķi no ģimenēm, zaudē tuviniekus un vēl daudza kas cits, bet tagad šis saraksts ir papildināts. Indijas mežu aizsardzības dienesta darbiniece Sudha Ramena savā "Twitter" kontā publicēja fotogrāfiju, aiz kuras bija smags vēstījums, ziņo "India Today".

Zem fotoattēla Ramena pavēstīja sekojošo: "Šis puisis un meitene dienām un naktīm cīnās ar koronavīrusu, bet pieskarties viens otram var tikai aizsargtērpos. Viņi ir pelnījuši mūsu aplausus un pateicību!"

foto: Twitter
Indijas mežu aizsardzības dienesta darbiniece Sudha Ramena.

Aizkustinošais fotoattēls, kurā redzams iemīlējies mediķu pāris, ātri izplatījās sociālajos tīklos, izsaucot lielu cilvēku reakciju.

"Viens foto tūkstoš vārdu vietā," raksta Vipul jain.

"Pasaule vienmēr būs pateicīga šādiem svētajiem, kuri citu dēļ upurē savu laimi un bieži arī dzīvību," raksta kāds cits soctīklu lietotājs.

"Es cienu šādus cilvēkus, kuri atbildīgi pilda savu darbu. Paldies par jūsu rūpēm," raksta Surin.