foto: PA Wire/PA Images
Britu celtnieks, kurš loterijā laimēja 105 miljonus mārciņu, atgriezies darbā
Stīvs Tomsons ar sievu.
Pasaulē
2019. gada 12. decembris, 22:22

Britu celtnieks, kurš loterijā laimēja 105 miljonus mārciņu, atgriezies darbā

Jauns.lv

Pašnodarbinātais celtnieks – britu pilsonis Stīvs Tomsons, pagājušajā mēnesī “Euromillions” loterijā laimēja 105 miljonus sterliņu mārciņu (124 miljonus eiro), kļūstot par 9. lielākā laimesta ieguvēju Lielbritānijas loteriju vēsturē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai gan 42 gadus vecais celtnieks ar šādu naudas summu varētu “dzīvot zaļi” līdz pat mūža beigām un nodrošināt arī savus bērnus un bērnu bērnus, Stīvs nolēmis atgriezties celtnieka darbā. 

Tomsona dzīvesvietas – Saseksas, iedzīvotāji manījuši viņu pārvietojamies savā vecajā automašīnā, piebilstot, ka no malas neviens nespētu pateikt, ka viņš ir kļuvis par vienu no bagātākajiem vīriešiem Lielbritānijā. 

“Stīvs ir milzīgas naudas summas laimētājs, taču viņš ir arī uzticams celtnieks! Lai gan viņš varētu sēdēt pludmalē, malkodams izcilākos dzērienus, Stīvs strādā, tāpat kā mēs pārējie,” britu medijam “The Sun” atzinis kāds vietējais iedzīvotājs.

Pats Stīvs atklāj, ka sākotnēji nav varējis noticēt veiksmei. Savas sajūtas 42 gadus vecais celtnieks pielīdzinājis sirdslēkmei. Tāpat viņš atklāj, ka vēlētos iegādāties plašāku māju, lai viņa trīs bērniem beidzot būtu katram sava istaba.