foto: ekrānuzņēmums no video
VIDEO: par medmāsu pārģērbusies sieviete no slimnīcas Ķīnā nozog mazuli
2019. gada 11. decembris, 15:37

VIDEO: par medmāsu pārģērbusies sieviete no slimnīcas Ķīnā nozog mazuli

Jauns.lv

Videonovērošanas kameras Ķīnā piefiksējušas brīdi, kurā redzams, kā kāda sieviete, tērpusies medmāsas apģērbā, no slimnīcas iznes svešu mazuli.

Video redzama halātā un sejas maskā tērpusies sieviete, kura mierīgā gaitā dodas pa slimnīcas gaiteni, ieiet palātā un pēc neilga brīža no tās iznes mazuli. Jaundzimusī meitenīte bijusi vienu dienu veca.

Noziegums noticis agrā svētdienas rītā, Linčangas slimnīcā Ķīnas Guidžou provincē. Kā stāsta nozagtā bērna tēvs, viņš un jaunā māmiņa gulējuši, kad bērns iznests no palātas. Pēc tam, kad abi konstatējuši, ka bērns pazudis, tēvs devies pie medicīnas personāla skaidrot situāciju. Uzzinot, ka neviens no darbiniekiem bērnu nav aiznesis, tēvs izsaucis policiju.

Palātā bez abiem jaunajiem vecākiem nozieguma brīdī atradušies vēl vairāki cilvēki, kopā aptuveni 10, jo vienu palātu dalījušas 4 jaunās māmiņas.

foto: ekrānuzņēmums no video

Tāpat citos ierakstos esot redzams, kā sieviete, kura bērnu paņēmusi, pirms tam 40 minūtes pavadījusi labierīcībās, visticamāk, pārģērbjoties.

Aizdomās turamā jau ir arestēta un bērns atdots vecākiem. Policija sievieti, kura medijos tiek dēvēta par Lī, aizturējusi pirmdienas pēcpusdienā. Mazuļa dzīvībai briesmas nedraud. Izmeklēšana turpinās.

Ķīnā par cilvēku nolaupīšanu draud cietumsods līdz 10 gadiem.

Tēmas