foto: Facebook.com
Grieķijā pazudusī britu astrofiziķe mirusi atrasta 20 metru dziļā aizā
Britu zinātniece Natālija Kristofere.
Pasaulē
2019. gada 8. augusts, 12:10

Grieķijā pazudusī britu astrofiziķe mirusi atrasta 20 metru dziļā aizā

Jauns.lv / LETA

Britu zinātniece Natālija Kristofere , kura rīta skrējiena laikā pazudusi Grieķijā, Ikarijas salā, atrasta mirusi, vēsta britu mediji.

35 gadus vecā sieviete pazuda šīs nedēļas sākumā, meklēšanā nekavējoties iesaistījās policija, ugunsdzēsēju brigāde un helikopters. 

Sievietes līķis atrasts 20 metru dziļā aizā, apstiprinājusi Grieķijas policija, sīkāku informāciju gan nesniedzot. 

foto: Facebook.com
Britu zinātniece Natālija Kristofere.

Ceļš, pa kuru sieviete bija devusies rīta skrējienā, ved gar stāvām jūras klintīm. Policijai izdevies uzzināt, ka sievietes pazušanas dienā uz viņas spilvena viesnīcas istabā atrastas asinis. Pašlaik notiek izmeklēšana, vai atradums varētu būt saistīts ar viņas pazušanu un nāvi. 

Vietējā policija grieķu medijiem apstiprinājusi, ka asiņainais auduma gabals nosūtīts DNS pārbaudei. 

Mirusī ir britu astrofiziķe Natālija Kristofere – dedzīga skrējēja un veselīga dzīves veida piekritēja. 

Sieviete Ikarijas salā bija ieradusies kopā ar savu dzīvesbiedru. Pirmdien viņiem bija jāatgriežas Kiprā, taču viņas partneris paziņoja, ka sieviete pazudusi.  

Natālija ir jau otrā zinātniece, kura mēneša laikā pazudusi Grieķijas salā. Jūlijā Krētā pazuda 59 gadus vecā ASV zinātniece Sūzena Etona. Sievietes kolēģi sacēla trauksmi 2. jūlijā, kad Sūzena neatgriezās no rīta vingrošanas. 
Viņas ķermenis tika atrasts Otrā pasaules kara militārajā bunkurā, ko Krēta izmantoja nacistu okupācijas laikā. Izmeklētāji atklāja, ka sieviete tikusi izvarota un pēc tam nogalināta.