foto: Facebook.com
Grieķijā mēneša laikā pazudusi jau otrā sieviete – zinātniece; pirmo pazudušo atrada izvarotu un nogalinātu
Britu zinātniece Natālija Kristofere.
Pasaulē
2019. gada 7. augusts, 13:11

Grieķijā mēneša laikā pazudusi jau otrā sieviete – zinātniece; pirmo pazudušo atrada izvarotu un nogalinātu

Jauns.lv

Britu zinātniece Natālija Kristofere rīta skrējiena laikā pazudusi Grieķijā, Ikarijas salā. Vietējie varas pārstāvji apstiprinājuši, ka šī ir jau otrā sieviešu kārtas zinātniece, kura bezvēsts pazudusi grieķu salā. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Grieķijas varas iestādes uzsākušas 35 gadus vecās sievietes meklēšanu. Lai gan publiski pazudušās vārds vēl nav izskanējis, grieķu mediji pauž – pazudusī ir britu astrofiziķe Natālija Kristofere, kura ikdienu pavada Kiprā. 

Sieviete Ikarijas salā bija ieradusies kopā ar savu dzīvesbiedru. Pirmdien viņiem bija jāatgriežas Kiprā, taču viņas partneris paziņoja, ka sieviete pazudusi. 

Natālija ir jau otrā zinātniece, kura mēneša laikā pazudusi Grieķijas salā. Jūlijā Krētā pazuda 59 gadus vecā ASV zinātniece Sūzena Etona. Sievietes kolēģi sacēla trauksmi 2. jūlijā, kad Sūzena neatgriezās no rīta vingrošanas. 

Viņas ķermenis tika atrasts Otrā pasaules kara militārajā bunkurā, ko Krēta izmantoja nacistu okupācijas laikā. Izmeklētāji atklāja, ka sieviete tikusi izvarota un pēc tam nogalināta.