foto: REUTERS/SCANPIX
“Easyjet” lidmašīna ceļā uz Lisabonu aizlido bez pasažieriem – tie atstāti nīkstam 5 stundas lidostā
Aviokompānija "Easyjet".
Pasaulē
2019. gada 15. aprīlis, 11:05

“Easyjet” lidmašīna ceļā uz Lisabonu aizlido bez pasažieriem – tie atstāti nīkstam 5 stundas lidostā

Jauns.lv

Aviosabiedrības “Easyjet” pasažieri savu reisu no Londonas uz Lisabonu tā arī nesagaidīja, proti, aviokompānija devusies ceļā bez neviena pasažiera uz klāja, atstājot tos piecas stundas nīkstam Londonas Getvikas lidostā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piektdienas, 12. aprīļa, reiss uz Lisabonu ticis novirzīts uz Portu slēgta skrejceļa dēļ. Pasažieriem paziņots, ka iekāpšana sāksies līdz ko lidaparātam tiks uzpildīta degviela, taču piecas stundas vēlāk viņi tika informēti, ka lidaparāts devies ceļā bez pasažieriem. 

Kā stāsta reisa pasažiere Freizera Rendela, viņa ieradusies lidostā divas stundas pirms paredzētā lidojuma, taču reisu tā arī nav sagaidījusi: “Visi bija šokēti, kā tas iespējams, ka lidaparāts aizlido bez pasažieriem?”.

“Easyjet” pārstāvis pēcāk informāciju apstiprināja, piebilstot, ka skrejceļa slēgšana ietekmējusi notikušo. Proti, novēlotais lidojums pārsniegtu apkalpes komandas legālo darba laiku, tāpēc pieņemts lēmums pasažieriem piedāvāt vēlāku lidojumu. 

Jautāts, kāpēc lidmašīna devās uz Lisabonu pilnīga tukša, pārstāvis atbildējis, ka reisam bija jānotiek, lai būtu iespējams nodrošināt tālākos lidojumus. 

Aviokompānija atvainojusies visiem pasažieriem par sagādātajām neērtībām, piebilstot, ka drošība un komforts ir aviokompānijas augstākā prioritāte.