foto: ekrānuzņēmums no Facebook.com
"Tā ir elle!" - ģimene joprojām izmisīgi meklē pavedienus 2015. gadā pazudušās latvietes Annas un viņas puiša lietā
Pagājuši jau gandrīz četri gadi, kopš Anastasija un Viljams pazuda bez vēsts, tomēr vīrieša ģimene joprojām izmisīgi cenšas atrast pāra mirstīgās atliekas
Pasaulē
2019. gada 26. marts, 13:54

"Tā ir elle!" - ģimene joprojām izmisīgi meklē pavedienus 2015. gadā pazudušās latvietes Annas un viņas puiša lietā

Jauns.lv

2015. gadā Īrijā pazudušās Latvijas pilsones Anastasijas Varslavānes un viņas dzīvesbiedra Viljama Mona pazušanas iemesli joprojām ir miglā tīti. Viljama Mona ģimene šonedēļ stājusies televīzijas kameru priekšā, cerībā iegūt jebkādu informāciju, kas ar pazudušajiem varētu būt noticis, vēsta portāls “Baltic-Ireland”. 

Pagājuši jau gandrīz četri gadi, kopš Anastasija un Viljams pazuda bez vēsts, tomēr vīrieša ģimene joprojām izmisīgi cenšas atrast pāra mirstīgās atliekas, lai tās pienācīgi apbedītu. 

Viljama Mona vecāki RTE raidījumā “Crimecall” atklāj, ka gadi, kopš pāris pazuda, bijuši kā elle – šādas ciešanas un sāpes nav pelnījusi neviena ģimene. Gan vecāki, gan pazudušā vīrieša māsa raidījumā emocionāli uzrunājuši skatītājus, lūdzot sniegt jebkādu informāciju par dēlu un viņa dzīvesbiedri. “Sniedziet mūsu ģimenei kaut nedaudz miera, lai varam apbedīt mūsu dēlu kopā ar Annu. Lūdzu, dariet to,” raidījumā aicinājusi Monu ģimene. 

Jauns.lv jau ziņoja, ka tolaik 20 gadus vecā Latvijas pilsone Anastasija (Anna) Varslavāne un viņas 34 gadus vecais dzīvesbiedrs Viljams Mons nav redzēti kopš 2015. gada 14. aprīļa, kad pāris pakojis savas mantas, lai pārvāktos uz dzīvi pie vīrieša vecākiem Talagtā. 

Mona tēvs iepriekš minēja, ka pāris varētu būt nolaupīts, jo Viljamam kāds noziedznieku grupējums, ar kuru viņš agrāk narkotiku atkarības dēļ kontaktējies, piedāvājis pastrādāt noziegumu, taču viņš atteicies.
Mona ģimene Īrijas medijiem pauda pārliecību, ka pāris ir nogalināts.
Līdzīgās domās ir arī Īrijas izmeklētāji.

Viljams Mons un Anna Varslavāne pēdējos mēnešus dzīvoja kopā mobilajā mājā netālu no Gormanstaunas, bet pazušanas dienā plānoja pārvākties pie vīrieša ģimenes Talagtā.