foto: AFP/Scanpix
Īrijā dzīvojoša latviešu ģimene vēršas pie vietējās pilsētiņas iedzīvotājiem ar visai neparastu lūgumu
Attēlam ilustratīva nozīme.
Pasaulē
2019. gada 20. februāris, 19:41

Īrijā dzīvojoša latviešu ģimene vēršas pie vietējās pilsētiņas iedzīvotājiem ar visai neparastu lūgumu

Jauns.lv

Īrijā dzīvojoša latviešu ģimene vērsusies pie Lensteras provinces Retotas pilsētiņas iedzīvotājiem ar diezgan neparastu lūgumu, proti, ģimene meklē cilvēku, kas 17. februārī uz ielas atradis palielu naudas summu, vēsta portāls “Baltic-Ireland”.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kreicbergu ģimene lūdz naudas atradēju griezties vietējā policijas iecirknī. Pazaudētā naudiņa steidzami nepieciešama ģimenes atvasei – 2 gadus vecajam dēlam Rodrigo, kurš ciešot no pastāvīgām zobu sāpēm. Palielā naudas summa esot savākta no līdzcilvēkiem, lai  samaksātu par dēlam nepieciešamo zobārstniecības procedūru.

Ārsti konstatējuši, ka viņam nepieciešams izraut četrus zobus un, ņemot vērā mazuļa vecumu, to var izdarīt tikai slimnīcā, izmantojot vispārējo anestēziju. 

“Mums tika pateikts, ka gaidīšanas saraksts Īrijā varētu būt seši mēneši, bet mēs nevaram viņam likt dzīvot sāpēs tik ilgi,” sacīja Laura.
Pie kam, procedūras izmaksas Īrijā varētu sasniegt vairākus tūkstošus eiro, ko ģimene nespētu samaksāt .

Kreicbergiem drīzumā jālido uz Latviju un viņi lūdz ikvienu, kurš varētu būt atradis naudu vai to atradīs, sazināties ar viņiem vai nodot to tuvākajā Gardas iecirknī.