foto: Pixabay.com
Aizņemoties telefonu, sieviete Alabamā konstatē, ka viņas draugs ir pedofils
Ilustratīvs attēls.
Pasaulē
2019. gada 18. janvāris, 23:16

Aizņemoties telefonu, sieviete Alabamā konstatē, ka viņas draugs ir pedofils

Jauns.lv

Pamatīgu šoku piedzīvojusi kāda sieviete ASV Alabamas štatā - lietojot sava drauga Maikla Teja mobilo telefonu, viņa tajā atradusi bildes un video ar pierādījumiem, ka viņš seksuāli izmantojis viņas astoņgadīgo meitu.

Sieviete pēc redzētā nekavējoties pavēlēja vīrietim doties ārā no mājas, iesēdināja automašīnā un aizveda uz policijas iecirkni.

"Bērna māte, lietojot Teja mobilo telefonu, uzgāja fotogrāfijas un video ar viņas meitu," apstiprina Lauderdeilas apgabala šerifs Džeimss Distefano, "Viņa vīrieti iztaujāja un izdzina no mājas."

Tejs tika arestēts par bērna, kurš jaunāks par 12 gadiem, seksuālu izmantošanu, kā arī pirmās pakāpes sodomiju (akts, kura laikā nav iespējams radīt pēcnācējus). Kā liecina telefonā atrodamie materiāli, vardarbība ilgusi kopš pagājušā gada jūlija, kamēr Tejs mitinājies pie sievietes ģimenes.

Vīrietis pašlaik atrodas apcietinājumā un par viņu iemaksājamā drošības nauda ir 250 000 ASV dolāru. Ja tiesvedības procesā apsūdzības tiks apstiprinātas, Tejam draud līdz pat 50 gadiem cietumā. Šerifs atzīst, ka izmeklēšanas gaitā var tikt izvirzītas vēl jaunas apsūdzības.

Tēmas