foto: Instagram (princesseugenie)
Pēc indes apēšanas Vindzoras pils parkā miris princeses Beatrises suns
Princese Beatrise (pa labi) ar savu suni.
2019. gada 13. janvāris, 11:52

Pēc indes apēšanas Vindzoras pils parkā miris princeses Beatrises suns

Jauns.lv

Pagājušā gada nogalē, pastaigājoties pa slaveno Vinzoras pils Lielo parku, saindējies princeses Beatrises (30) suns Orendžs. Piecgadīgais suns nav spējis izveseļoties un nomiris.

Princese par notikušo ir satriekta un ļoti uztraucas par pārējiem suņiem, kuri mēdz tikt staidzināti pa parku. Nav skaidrs, vai sunītis saindējies ar kādu dabisku produktu, piemēram, indīgu sēni, vai arī apēdis kāda nelabvēļa atstātu saindētu produktu.

Piecgadīgais norfolkas terjera šķirnes suns bija viens no princeses Beatrises pieciem suņiem. Princeses tuvs draugs atklāj, ka, nelaime notikusi īsi pirms Jaunā gada un tā pamatīgi sabojājusi svētku noskaņu. Lai gan princese gadu miju sagaidījusi Kenijā kopā ar savu jauno draugu Edoardo Mapelli, viņa nav spējusi nedomāt par mirušo sunīti. Tas bijis ļoti nomācoši.

Jau ziņots, ka princei Beatrisei pagājušā gada septembrī uzradies jauns draugs. Edoardo Mapelli trīs gadus bijis saderinājies ar citu sievieti, pirms uzsācis dēku ar britu karaliskās ģimenes pārstāvi. Saderināšanās tika atcelta pēc tam, kad medijos izplatījās bildes ar Edoardo un Beatrises tuvajām attiecībām.

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci

Princeses Beatrises draugs Edoardo Mapelli Moci ir nekustamo īpašumu magnāts, multimiljonārs. Viņš ir šķirtenis un divus gadus veca dēla tēvs.

gallery icon
4

Princesei Beatrisei žakete par 48 eiro, bet somiņa par 2414

gallery icon
5

Princeses Beatrises stils

gallery icon
10

Cilvēki izsmej princeses Beatrises cepuri

gallery icon
17