foto: instagram.com/yurykindrat
32 gadu vecumā no plaušu karsoņa miris aktieris Jurijs Kindrats. Ātrie atteicās viņu vest uz slimnīcu...
Pasaulē
2018. gada 12. maijs, 14:08

32 gadu vecumā no plaušu karsoņa miris aktieris Jurijs Kindrats. Ātrie atteicās viņu vest uz slimnīcu...

Jauns.lv

32 gadu vecumā Maskavā miris Krievijas aktieris Juris Kindrats. Slimnīcā ar pneimoniju viņš nokļuva pirms dažām dienām, kad Krievijā ir maija brīvdienas, vēstī Otkrito.lv.

Par notikušo traģēdiju informē viņa aģents, kurš apgalvo: ārstei atteikušies Juriju vest uz slimnīcu. "Notika kaut kas prātam neaptverams: viņam kļuva slikti, un ātrā palīdzība atteicās viņu hospitalizēt. Slimnīcā viņš nonāca 1.-2. maijā," aktiera aģentu citē PBK.

Kad Kindrats beidzot nonāca slimnīcā, atklājās, ka viņam ir abpusējs plaušu karsonis. Tad aktiera veselība jau bija tik ļoti pasliktinājusies, ka viņam bija grūti saviem spēkiem elpot un pārvietoties.

8. maijā tika pieņemts lēmums, ka Kindratam nepieciešama mākslīgā koma. "Lai organismam būtu vieglāk cīnīties, lai viņš neuztrauktos. Diemžēl man šobrīd nav spēka visiem atbildēt. Mīļie, lūdzu, domājiet labas domas par Jurku. Sūtiet viņam mīlestību un gaismu, runājiet ar viņu. Viņam tas šobrīd ir ļoti vajadzīgs," tajā dienā sociālajos tīklos lūdza aktiera sieva. 

Люблю Ее ❤️#onelove

A post shared by 🅨🅤🅡🅐 🅚🅘🅝🅓🅡🅐🅣 (@yurykindrat) on

Diemžēl jau pēc diennakts viņa vairs nebija šajā saulē. Atvadīšanās no aktiera notiek šodien, 12. maijā. Jurijam Kindratam palika 5 gadus veca meita.

МОЯ

A post shared by 🅨🅤🅡🅐 🅚🅘🅝🅓🅡🅐🅣 (@yurykindrat) on