foto: ekrānuzņēmums no video
Divas sievietes sakropļo 5 gadus vecu meiteni, cenšoties ar vudū rituāliem izdzīt no viņas niķus
Par baiso noziegumu aizturētas divas Īstbridžvoteras iedzīvotājas: 51 gadu vecā Pegija Labosjēra (pa kreisi) un 40 gadus vecā Reičela Hileira
Pasaulē
2018. gada 3. februāris, 22:46

Divas sievietes sakropļo 5 gadus vecu meiteni, cenšoties ar vudū rituāliem izdzīt no viņas niķus

Kasjauns.lv

Šausmu stāsts pienācis no Masačūsetsas štata ASV, kur pieaugušo vieglprātības dēļ pamatīgi sakropļota un emocināli traumēta piecus gadus veca meitene un viņas astoņus gadus vecais brālis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divas sievietes no Masačusetsas saņēmušas virkni apsūdzību par vudū ritālu piekopšanu piecus gadus vecai meitenei, kura tika sasieta, sadurta un apedzināta viņas seja. Sejai konstatēti trešās pakāpes apdegumi.

Kā vēsta vietējais medijs "Brocton Enterprise", šādas spīdzināšanas mērķis bija ar vudū rituālu palīdzību no mazās meitenes izdzīt dēmonus, kas liek viņai niķoties.

Par baiso noziegumu aizturētas divas Īstbridžvoteras iedzīvotājas: 51 gadu vecā Pegija Labosjēra un 40 gadus vecā Reičela Hileira, kuras apdedzināja mazās meitenes seju, iegrieza ar adatai līdzīgu priekšmetu viņas viņas rokā un kaklā tā, ka abas vietas sāka asiņot. Šo vājprātīgo rituāli redzēja blakus esošais meitenes astoņus gadus vecais brālis, kurš notikušo atstāstīja policijas darbiniekiem. Abas dēmonu izdzinējas ir māsas, kuras savā rituālā pielietoja arī kādu šķidrumu, ko iešļāca mazās meitenes sejā, kura tajā brīdī burtiski sastinga.

Mazais zēns centās traucēt rituālam, kas vudū praktizētājām lika piedraudēt puisim ar mačeti, draudot viņam nogriezt galvu.

Kā vēsta Masačūsetsas mediji, abas sievietes uz rituālu pamudinājusi cietušās meitenes mamma, kura bija vienas no apsūdzētājām friziere. Meitenes mammai nav izteiktas nekādas apsūdzības, bet viņai tiek sniegta psihitatriskā palīdzība.

Abas apsūdzētās sievietes savu vainu noliedz, jo ilgstoši piekopj attīršanas vannas, kas nereti sevī ietver burāmvārdu skaitūšanu, eikaliptu eļļas laistīšanu, jūras sāls kaisīšanu un dāžadu citu rituāla sastāvdaļu izmantošanu. Kā atklāj vudū speciālistes, reizēm bērni medz apdegt, kad viņu ķermeni pamet ļaunie gari.

Nākamnedēļ tiesa lems par drošības līdzekli abām rituālu veicējām.

Policija ziņo, ka meitenes sejai konstatēti trešās pakāpes apdegumi, kuri paliks redzami uz visu mūžu. Viņa sākumā tika ievietota slimnīcā, bet tagad kopā ar brāli jau atrodas labklājības iestāžu pārziņā.

Vudū ir gadsimtiem seni reliģiski rituāli, kuri pasaulē izplatījušies no Āfrikas. ASV tuvākās vietas ar lielu vudū popularitāti ir Karību jūras salas un īpaši Haiti.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas