foto: ekrān
Tā Indijā izrēķinās ar bērnu izvarotāju: pūlis sieviešu ar stibām noslāna pedofilu
Linča tiesa Indijā.
2017. gada 4. jūlijs, 15:30

Tā Indijā izrēķinās ar bērnu izvarotāju: pūlis sieviešu ar stibām noslāna pedofilu

Kasjauns.lv

Linča tiesa Indijā: nofilmēts, kā vairāki desmiti sieviešu - daļai uz rokām ir mazuļi - bez ceremonijām publiski noslāna vīrieti, kuru viņas tur aizdomās par bērnu seksuālu izmantošanu. Video sākotnēji tika publsikots vietnē "LiveLeak", un īsā mirklī guva lielu popularitāti.

Jāpiebilst, ka šis gadījums nav gājis klasisku tiesisku ceļu, vēsta ārzemju mediji. Tā ir linča tiesa, ko sarīkojis māšu pūlis, kurām ir aizdomas, ka vīrietis izvarojis vietējo bērnu.

Aizdomās turamais ir sasiets ar virvēm, nogāzts gar zemi, un vismaz trīs sievietes ar nūjām sit viņam. Eksekūcija ilgst vairākus desmitus minūšu. Sievietes, izkliedzot dusmas, ar stibām slāna upuri, neskarot viņa galvu, proti, sitieni tiek galvenokārt vīrieša kājām, pēdām, dibenam un ģenitāliju rajonam. Pēc kārtējās sitienu sērijas vīrietis uz sāpēm vairs tikpat kā nereaģē.

Aculiecinieka nofilmētais video beidzas ar Indijas policista iejaukšanos, vīrietim joprojām guļot sasietam uz zemes.

Nekādas dziļākas informācijas par konkrēto izvarošanas gadījumu nav. Indijā seksuāla rakstura uzbrukumi bērniem joprojām ir nacionāla mēroga problēma, - valstī ik gadu notiek vairāki desmiti tūkstoši izvarošanas gadījumu.

Tēmas