foto: Thomas Hanses (EBU)
Arī Eirovīzijas fani ārvalstīs nesaprot: KĀ Latvija varēja palikt aiz strīpas
"Triana Park", gaidot pusfināla rezultātus.
Pasaulē
2017. gada 10. maijs, 15:41

Arī Eirovīzijas fani ārvalstīs nesaprot: KĀ Latvija varēja palikt aiz strīpas

Kasjauns.lv

Tas, ka Latviju pārstāvošā grupa "Triana park" neiekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, šķiet, bija pārsteigums ne tikai latviešiem, bet arī daudziem faniem ārvalstīs, kuri internetā pauda neizpratni par skatītāju un žūrijas izvēli, atstājot latviešus aiz strīpas. 

Eirovīzijas dalībnieču dziļākie dekoltē

gallery icon

2017. gada Eirovīzijas sarkanā paklāja gājiens

gallery icon

Spriežot pēc Eirovīzijas fanu izteikumiem, daudziem nav skaidrs arī tas, kāpēc aiz strīpas palika Somija. 

Kāds Eirovīzijas fans no Portugāles raksta - fakts, ka Latvija netika finālā, viņu saskumdināja vairāk nekā tas, ka viņu pameta draudzene. 

Tikmēr pašmāju "dīvāna eksperti", runājot par neveiksmes iemesliem, norādījuši, ka priekšnesumam, visticamāk, jūtami trūka jaudas. Dziesma izskanējusi neparasti klusi (LTV korespondente no notikuma vietas vēstīja, ka, iespējams, notikusi kāda tehniska ķibele, jo, noklausoties uzstāšanās ierakstu pēc tam, viss ar skaņu bijis kārtībā), nav bijusi nedz bungu rīboņa, nedz Agneses spēcīgā balss. 

Daudzi norāda uz faktu, ka šogad festivāla pirmajā atlasē nepiedalījās neviens no mūsu ģeogrāfiski tuvākajiem kaimiņiem, kuri būtu varējuši Latviju finālā iebalsot. Kā zināms, dalība Eirovīzijā šogad liegta, piemēram, Krievijai. Pusfinālā otrdien nedziedāja arī lietuvieši, igauņi.

"Triānas Parks" Kijevā sniedz autogrāfus

gallery icon