Sieviete aizturēta par hamburgera slēpšanu apakšbiksēs
Pasaulē
2010. gada 22. jūlijs, 18:30

Sieviete aizturēta par hamburgera slēpšanu apakšbiksēs

Jauns.lv

Kāda 39 gadus veca Dienvidkarolīnas iedzīvotāja aizturēta par ātrās apkalpošanas restorāna McDonald’s hamburgera iebāšanu apakšbiksēs ar mērķi dabūt vēl vienu maltīti par brīvu.

Policija ziņo, ka Lorija Šenona Tērnere ēstuvē pasūtīja divus hamburgerus un kafiju. Pārdevēja pasniedza viņai hamburgerus un kamēr gatavoja kafiju, sieviete vienu no hamburgeriem iebāza apakšbiksēs. Pēc tam viņa dusmīgi uzstāja, ka viņai iedots tikai viens hamburgers un pieprasīja otru.

Kad darbinieki atteicās izsniegt viņai vēl vienu hamburgeru, Lorija kļuva tik nevaldāma, ka nācās izsaukt policiju. Policijai ierodoties, sieviete joprojām bļaustījās un pieprasīja sev vēl vienu hamburgeru. Likuma sargi ievēroja dīvainu pleķi sievietes bikšu priekšā, taču Tērnere noliedza, ka būtu bāzusi sev biksēs ēdienu.

Beigās viņa tomēr atzinās, jo policija draudēja izsaukt sieviešu kārtas policisti, kura viņu pārmeklētu. Tajā brīdī Tērnere padevās un izvilka no biksēm hamburgera paliekas.

Likuma sargi pieļauj, ka konfliktu sieviete uzsāka būdama alkohola reibumā. Viņai izvirzītas apsūdzības sabiedriskās kārtības traucēšanā.

Kasjauns.lv/Foto:Bulls Press