Jauni FIB dokumenti liecina par NLO viesošanos uz Zemes
Pasaulē

Jauni FIB dokumenti liecina par NLO viesošanos uz Zemes

Jauns.lv

ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) atslepenojis vairākus arhīva dokumentus, kas varētu stiprināt versiju par 1947.gadā Ņūmeksikā notriektiem NLO. Saskaņā ar šo versiju Rūzvelas aviobāzē slepenības aizsegā ASV militāristi pētījuši citplanētiešu mirstīgās atliekas.

Jauni FIB dokumenti liecina par NLO viesošanos uz ...

No atslepenotajiem dokumentiem secināms, ka ASV gaisa spēku rīcībā tik tiešām varētu būt nonākuši reāli citplanētiešu līķi, raksta portāls The Daily Mail.

Kāds aģents Gajs Hottels ziņojumā ar nosaukumu „Lidojošie šķīvīši” FIB direktoram atklāj, ka „Ņūmeksikā atrasti trīs tā saucamie lidojošie šķīvīši”. Viņš atsaucas uz kādu ASV gaisa spēku izmeklētāju, kurš Gajam pastāstījis, ka „NLO izskatījušies kā apaļas formas objekti ar izvirzījumiem vidusdaļā. To diametrs esot bijis aptuveni 15 metri un katrā atradušies trīs cilvēkveidīgas būtnes, kas augumā nepārsniedza 90 centimetrus”.

Citplanētieši bijuši tērpti „Ļoti plānas struktūras metāliskos auduma tērpos”. Anonīmais informācijas avots Hottelam paziņojis, ka lidojošie šķīvīši Ņūmeksikā avarējuši „sakarā ar to, ka varas iestādes apvidū bija uzstādījušas ļoti jaudīgus radarus un to starojums, iespējams, kaitējis „lidojošo šķīvīšu” vadības sistēmām”. Tomēr aģents Hottels nav veicis tālāku notikušā izmeklēšanu, lai pārbaudītu informācijas avota teiktā patiesumu.

Kādā citā ziņojumā rakstīts, ka „disks” neesot līdzīgs šķīvim, jo tam esot sešstūraina forma, kas atgādina meteoroloģisko zondi.

Pēdējās dienās publiskotie dokumenti varētu izraisīt jaunu apsūdzību vilni varas iestādēm par informācijas slēpšanu par saskarsmi ar citplanētiešiem. Britu NLO eksperts Niks Pouls jau paziņojis, ka ir pārliecināts par dokumentos publiskotās informācijas patiesumu. Viņaprāt, šie dokumenti var kļūt par pierādījumu citplanētiešu eksistencei.

Informācijai: Rūzvelas pilsētiņa kļuva starptautiski slavena pēc 1947.gada, kad tur it kā esot avarējis NLO. Sākotnēji varas iestādes paziņoja, ka atradušas „lidojošos šķīvīšus”, bet jau diennakti vēlāk informāciju atsauca: izrādījās, ka atrastie objekti bijušas vien meteoroloģiskās zondes. Sabiedrība noticēja šim skaidrojumam, bet 1970.gadu beigās vairāki militāristi, kas bija saistīti ar šo notikumu, paziņoja, ka „lidojošie šķīvīši” tomēr tika atrasti.

VIDEO: Rūzvelas „citplanētieša” sekcijas veikšana

Kasjauns.lv/Foto: Bulls Press

Tēmas