Pasaulē
2012. gada 24. augusts, 08:26

Itāļu mafija pludmalē nošauj vīrieti

Jauns.lv

Viens no Itālijas mafijas grupējumiem ceturtdien nošāva vīrieti Terračinas pludmalē uz dienvidiem no Romas, izprovocējot atpūtnieku panisku bēgšanu no pludmales, ziņoja Romas laikraksts "Messaggero", atsaucoties uz policiju.

Vīrietis apmēram 50 gadu vecumā, kurš tiek uzskatīts par saistītu ar Neapoles mafiju "Camorra", tika ievilināts lamatās un noslepkavots. Upuri nogalināja ar vismaz pieciem šāvieniem, kad viņš iznāca no ūdens, lai atbildētu uz mobilā telefona zvanu.

Laikraksts "Corriere della Sera" ziņoja, ka nošautais ir Gaetano Marino no Kampanijas reģiona, kura galvaspilsēta ir Neapole. Itālijas ziņu aģentūra ANSA un vairāki vietējie mediji ziņoja, ka viņš bijis saistīts ar Neapolē bāzēto grupējumu "Camorra".

Viens no uzbrucējiem tika aizturēts, bet vēl viens aizbēga, ziņoja laikraksts "Messaggero".

Tirēnu jūras pludmalēs Romas apkaimē šovasar notikuši arī citi ar mafiju saistīti vardarbīgi noziegumi, izraisot vietējo pašvaldību mēru bažas par organizētās noziedzības izplatīšanos uz pludmalēm.

Pēdējo nedēļu laikā cits "Camorra" loceklis tika nošauts Netuno pludmalē. Savukārt Ostijas pludmalē tika atrasts spridzeklis, kas bija paslēpts starp pludmales mājiņām. 

LETA