Traģiski mirušā aktiera Pola Vokera mīļotā meitene nespēj atgūties no šoka. FOTO
Otrdien Jasmīna pirmo reizi pēc avārijas apmeklēja Vokera māju Santabarbarā. Jasmīna tur pavadīja trīs stundas un, izgājusi laukā, arī fotogrāfiem neslēpa savas emocijas.
Pasaulē
2013. gada 5. decembris, 13:32

Traģiski mirušā aktiera Pola Vokera mīļotā meitene nespēj atgūties no šoka. FOTO

Jauns.lv

Filmas „Fast & Furious” zvaigzne Pols Vokers gāja bojā autoavārijā pagājušajā svētdienā. Viņa mīļotā sieviete pirmo reizi pēc nelaimes iegriezās Vokera mājās Santabarbarā, Kalifornijā. 23 gadus vecā Jasmīna nespēja valdīt asaras.

Pols Vokers ar studenti Jasmīnu Pilčardu bija kopā septiņus gadus, un paparaci fotogrāfiem vairākkārt izdevies iemūžināt abu starpā valdošās siltās mīlestības pilnās attiecības. Pāris iepazinās, kad meitenei bija vien 16 gadi, Vokeram tobrīd bija 33.

Otrdien Jasmīna pirmo reizi pēc avārijas apmeklēja Vokera māju Santabarbarā. Jasmīna tur pavadīja trīs stundas un, izgājusi laukā, arī fotogrāfiem neslēpa savas emocijas – Jasmīna ir satriekta par sava mīļotā vīrieša pēkšņo traģisko aiziešanu.

Par Vokera nāvi viņai paziņoja pāra kopējais draugs, kurš liktenīgajā mirklī bija pavisam netālu no avārijas vietas un skaitās kā viens no aculieciniekiem. Pēc nāves vēsts saņemšanas Jasmīna esot noģībusi.

Kasjauns.lv jau ziņoja par slavenā aktiera avāriju „Porsche” mašīnā. Pols Vokers bija blakussēdētājs savam draugam, kurš vadīja auto; abi devās uz kādu labdarības pasākumu. Taču mašīna ietriecās kokā un aizdegās, abi vīrieši gāja bojā notikuma vietā.

Pols Vokers bija 40 gadus vecs aktieris, kura lomu saraksts ir visai garš, taču vislielāko slavu guva, filmējoties „Ātrs un bez žēlastības” daļās.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press